Chemical Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Na PSP mám bílou čáru přez displej...:cry: Nevím co stím. Mám PSP 2004 CWF 5.03 GEN-C (full) Nemám žadný plugin, jen tam mám pár písniček a hlavně hry. Vůbec nevím co stím. Nevadími to, ale proč by to tam melo bejt když to tam bejt nema. Poradíte někdo prosím?? :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Něco podobného sme řešili tady http://console-forum.net/showthread.php?t=83380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shukry1 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 a nemáš to někde prasklý to sklíčko jestl ise ti neslévaj barvi..koukni se pořádně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chemical Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ne, prasklý to nemam nikde, je to prostě svislý pruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 To asi nebude SW chyba, mas asi v haji displej - nic vic z toho vydedukovat nedokazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chemical
Na PSP mám bílou čáru přez displej...:cry:
Nevím co stím.
Mám PSP 2004 CWF 5.03 GEN-C (full)
Nemám žadný plugin, jen tam mám pár písniček a hlavně hry. Vůbec nevím co stím. Nevadími to, ale proč by to tam melo bejt když to tam bejt nema. Poradíte někdo prosím?? :thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.