Chemical Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 Na PSP mám bílou čáru přez displej...:cry: Nevím co stím. Mám PSP 2004 CWF 5.03 GEN-C (full) Nemám žadný plugin, jen tam mám pár písniček a hlavně hry. Vůbec nevím co stím. Nevadími to, ale proč by to tam melo bejt když to tam bejt nema. Poradíte někdo prosím?? :thanks: Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 3, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 Něco podobného sme řešili tady http://console-forum.net/showthread.php?t=83380 Citovat
0 shukry1 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 a nemáš to někde prasklý to sklíčko jestl ise ti neslévaj barvi..koukni se pořádně :) Citovat
0 Chemical Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 Ne, prasklý to nemam nikde, je to prostě svislý pruh. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 To asi nebude SW chyba, mas asi v haji displej - nic vic z toho vydedukovat nedokazu. Citovat
Otázka
Chemical
Na PSP mám bílou čáru přez displej...:cry:
Nevím co stím.
Mám PSP 2004 CWF 5.03 GEN-C (full)
Nemám žadný plugin, jen tam mám pár písniček a hlavně hry. Vůbec nevím co stím. Nevadími to, ale proč by to tam melo bejt když to tam bejt nema. Poradíte někdo prosím?? :thanks:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.