obinek Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05. Citovat
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 stepus napsal: no tak asi bych ho rozebral a ocistil kontakty u lcd atd a nemas takhle nahodou tv kabel na pspo rikaz ze mas 2002ku tak ta ma uz vystup na tv treba je jenom spatnej display v psp ze se nedokaze pustit ale spis to bude vypojenej kabel na obraz nwm jak je to u slima ale u fata je u displaye jeden kabilek (slabsi) na podsviceni a druhej velkej tim se prenasi obraz tak ten bude bud blbe sedet nebo nwm v kazdym prypade bych ho otevrel :D ve vsech krome go jsou 2 flax kabely... u go nwm, nerozebirak jsme ho... 1 kabel je podsviceni ten tenci a druhej jsou barvy s datama... to taky muzes zkusit no Citovat
0 charlestone Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 já měl úplně stejnej problém, (skus s tim párkrát silněji praštit... mě to potom občas naběhlo) pak jsem to dal do opravy a řekli mi že mám po*****ou základovku.... oprava za 2500 Kč.. Citovat
0 obinek Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2010 uz jsem prisel na to cim to je.bude to chyba asi v tom zapojeni toho displeje protoze kdyz pri zapinani pritalcim na kryt v mistech kde je tlacitko na zesilovani a HOME tak se to rozbehne. Citovat
0 emosss Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2010 obinek napsal: uz jsem prisel na to cim to je.bude to chyba asi v tom zapojeni toho displeje protoze kdyz pri zapinani pritalcim na kryt v mistech kde je tlacitko na zesilovani a HOME tak se to rozbehne. takze rozeber psp a zkontroluj kontakty lcd..:) Citovat
Otázka
obinek
mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05.
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.