obinek Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no tak asi bych ho rozebral a ocistil kontakty u lcd atd a nemas takhle nahodou tv kabel na pspo rikaz ze mas 2002ku tak ta ma uz vystup na tv treba je jenom spatnej display v psp ze se nedokaze pustit ale spis to bude vypojenej kabel na obraz nwm jak je to u slima ale u fata je u displaye jeden kabilek (slabsi) na podsviceni a druhej velkej tim se prenasi obraz tak ten bude bud blbe sedet nebo nwm v kazdym prypade bych ho otevrel :D ve vsech krome go jsou 2 flax kabely... u go nwm, nerozebirak jsme ho... 1 kabel je podsviceni ten tenci a druhej jsou barvy s datama... to taky muzes zkusit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 já měl úplně stejnej problém, (skus s tim párkrát silněji praštit... mě to potom občas naběhlo) pak jsem to dal do opravy a řekli mi že mám po*****ou základovku.... oprava za 2500 Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 obinek Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 uz jsem prisel na to cim to je.bude to chyba asi v tom zapojeni toho displeje protoze kdyz pri zapinani pritalcim na kryt v mistech kde je tlacitko na zesilovani a HOME tak se to rozbehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 uz jsem prisel na to cim to je.bude to chyba asi v tom zapojeni toho displeje protoze kdyz pri zapinani pritalcim na kryt v mistech kde je tlacitko na zesilovani a HOME tak se to rozbehne. takze rozeber psp a zkontroluj kontakty lcd..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
obinek
mam takovy problem. kdyz zapnu psp jenom se rozsviti zelena letka power a nic se nedeje.FW jsem měl 4.05 a přehrál jsem si ho na 6.20.ale dělalo mi to ikdyž jsem měl ten 4.05.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.