rockyzz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 TAKŽE ČUS LIDI CHTĚL BYCH SE ZEPTAT KOMU SE TAKY STAL FAKE E74 ERROR? MĚ SE TO STALO ASI PŘED 5 MINUTAMA A VYDĚSILSEM SE K SMRTI :D, taky se vám to stalo, stává se to často? Pokud tu takový topic je tak sorry. Edit: Takže dnes (před dvouma minutama) jse mi to stalo zase, blikalo jedno červený světlo a xbox vydával divnej (možná takovej škrábavej zvuk) tak jsem xko vypl a zapl a jede zase v pohodě :X ?? :D to je moc... Takže se chci vlastně zeptat nemuže to bejt tim že se v xboxu něco zaseklo???) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 pokud vim tak fake rrod je jenom nahoda takze se ti treba uz nemusi nikdy objevit ,a kde beres tu jistotu ze to byl fake ?? co mas za revizi ?? nemusito bejt fake jenom se ti proste uvaril a rekl ti at mu das oddech :D a treba za 5 dnu se ti ukaze uz rrod natrvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 fake to být nemusí a můžeš se připravit na nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 fake z mych zkusenosti vetsinou konci p ocase rrodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ja mel fake rrod kdyz byla bourka asi pred rokem a xko je v nejlepsi koncici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 me se todle stalo pred vanocema, bylo to neco jako pokles sviti pohasly svetla xko melo rrod(stalo se za behu) tak sem vypl pockal 10 minut a zapl xko jelo v pohode a od te doby nic... a xko je vyrobou rok 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Aj napajaci zdroj moze na konzole signalizovat RRoD...koniec koncov sa to pise aj na ofic. xbox stranke http://support.microsoft.com/kb/906101/sk?sd=xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jn moje rec je to na 50% bud je to nahoda jako pokles v siti atd a nebo si xko uz kope hrob :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 žádná náhoda, kopej tomu xku hrobeček :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Podle toho co vsude ctu na tomto foru tak se snim rozluc :( Omlouvam se za ot ale to ty xka jsou tak poruchove? Porat tu jen ctu na foru jak ty xka odchazej po pul az roku to jsou takove smejdy? O.o Premyslim totiz take o koupi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Fake e74 ne rrod,takze??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hádej jakej je rozdíl mezi e74 a RROD :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Podle toho co vsude ctu na tomto foru tak se snim rozluc :( Omlouvam se za ot ale to ty xka jsou tak poruchove? Porat tu jen ctu na foru jak ty xka odchazej po pul az roku to jsou takove smejdy? O.o Premyslim totiz take o koupi .. Záleží jaká je to revize, jak dlouho a často na Xboxu hraješ, kde ho máš umístěný, jestli hraješ z HDD nebo mechaniky atd... spousta věcí jak doplatit na RROD či E74. Hlavní je ta revize! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 RRoD = RED RING of DEATH - vysvětlení: je to oznámení o závadě xboxu. Je jedno kolik světel svítí, vše je to RRoD. 1 x červený světlo = většinou studeňáky na čipech 2 x červená světla = přehřátí xboxu 3 x červená světla = většinou opět studeňáky na čipech 4 x červená světla = buď odpojený AV kabel, nebo špatný AV kabel, nebo AV konektor na xku Pod RRoDem se skrývá ještě druhotný chybový kód. Držíme tlačítko pro synchronizaci a čtyřikrát zmáčkneme tlačítko eject. Postupně, po každém zmáčknutí tlačítka eject se nám rožínají červená světla - 1 až 4. (poznámka: 4 rozsvícení známená v chybovém kódu nulu), takže výsledek druhotného chybového kodu RRoD může být např: 0220 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Gratuluju řekli jste tu už 100 věcí, kterých je po celém foru tucty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a ty jediny s tim ams problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mě to ukazovalo jedno červ. světlo, takže kdybych to dostal doopravdy, napište mi prosím něco co se s tim dá dělat (kromě ho prodat :X) vim že ho mužu dát(poslat) aby ho opravily(microsoft služba) ale to trvá dlouho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 trváa to týden dva takže nevím co to meleš a jinak se dá prodat a vyhodit oprava od někoho se moc nevyplácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mě to ukazovalo jedno červ. světlo, takže kdybych to dostal doopravdy, napište mi prosím něco co se s tim dá dělat (kromě ho prodat :X) vim že ho mužu dát(poslat) aby ho opravily(microsoft služba) ale to trvá dlouho.. ty ho můžeš reklamovat a nedáš ho reklamovat ? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 no me se neco podobneho stalo tyden zpatky.. pri hrani Mass efektu u niceho jineho mi to nedelalo a jakmile jsem ho zacal rat tak na druhy den pri hodinovem hrani mi RROD vyskocil trikrat mam xbox po revizi od MS vymena desky.. no kazdopadne xko jsem otevrel a nechal otevrene mechaniku jsem dal bokem a od te doby nic... kazdopadne muzu rict ze v xku mam tri chladice jeden na cip a dva na grafiku a ty na grafiku jsou rozpalene jako svine ..(normalne jsem si na tom spalil prst) kazdopadne flasher co mi delal flash mi rikal ze mi tam pridali od grafiky dalsi chladic ktery je vyveden bokem pred chladic na cpu (coz mi pripada celkem divne reseni nebo to je normalni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ^ / edit........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ne.. jedíné čím to může být je grafický čip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pošli to na reklamaci :!::!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Hned jak to nepude tak to pošlu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ne pošli to hned omg nebo se to zesere ještě víc a shodí to na tebe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts