Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fake e74 :( no ty vole ja se lekl + EDIT lololololol!!!1 LOCK!!!


rockyzz

Recommended Posts

TAKŽE ČUS LIDI CHTĚL BYCH SE ZEPTAT KOMU SE TAKY STAL FAKE E74 ERROR? MĚ SE TO STALO ASI PŘED 5 MINUTAMA A VYDĚSILSEM SE K SMRTI :D, taky se vám to stalo, stává se to často? Pokud tu takový topic je tak sorry.

Edit: Takže dnes (před dvouma minutama) jse mi to stalo zase, blikalo jedno červený světlo a xbox vydával divnej (možná takovej škrábavej zvuk) tak jsem xko vypl a zapl a jede zase v pohodě :X ?? :D to je moc... Takže se chci vlastně zeptat nemuže to bejt tim že se v xboxu něco zaseklo???)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho co vsude ctu na tomto foru tak se snim rozluc :( Omlouvam se za ot ale to ty xka jsou tak poruchove? Porat tu jen ctu na foru jak ty xka odchazej po pul az roku to jsou takove smejdy? O.o Premyslim totiz take o koupi ..

Záleží jaká je to revize, jak dlouho a často na Xboxu hraješ, kde ho máš umístěný, jestli hraješ z HDD nebo mechaniky atd... spousta věcí jak doplatit na RROD či E74. Hlavní je ta revize!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RRoD = RED RING of DEATH - vysvětlení: je to oznámení o závadě xboxu.

Je jedno kolik světel svítí, vše je to RRoD.

1 x červený světlo = většinou studeňáky na čipech

2 x červená světla = přehřátí xboxu

3 x červená světla = většinou opět studeňáky na čipech

4 x červená světla = buď odpojený AV kabel, nebo špatný AV kabel, nebo AV konektor na xku

Pod RRoDem se skrývá ještě druhotný chybový kód. Držíme tlačítko pro synchronizaci a čtyřikrát zmáčkneme tlačítko eject. Postupně, po každém zmáčknutí tlačítka eject se nám rožínají červená světla - 1 až 4. (poznámka: 4 rozsvícení známená v chybovém kódu nulu), takže výsledek druhotného chybového kodu RRoD může být např: 0220

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to ukazovalo jedno červ. světlo, takže kdybych to dostal doopravdy, napište mi prosím něco co se s tim dá dělat (kromě ho prodat :X) vim že ho mužu dát(poslat) aby ho opravily(microsoft služba) ale to trvá dlouho..

ty ho můžeš reklamovat a nedáš ho reklamovat ? :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me se neco podobneho stalo tyden zpatky..

pri hrani Mass efektu u niceho jineho mi to nedelalo a jakmile jsem ho zacal rat tak na druhy den pri hodinovem hrani mi RROD vyskocil trikrat mam xbox po revizi od MS vymena desky.. no kazdopadne xko jsem otevrel a nechal otevrene mechaniku jsem dal bokem a od te doby nic... kazdopadne muzu rict ze v xku mam tri chladice jeden na cip a dva na grafiku a ty na grafiku jsou rozpalene jako svine ..(normalne jsem si na tom spalil prst)

kazdopadne flasher co mi delal flash mi rikal ze mi tam pridali od grafiky dalsi chladic ktery je vyveden bokem pred chladic na cpu (coz mi pripada celkem divne reseni nebo to je normalni??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu