Davee Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Dneska jsem si koupil "Play Case". Kdo uvažuje o koupi nějakého pouzdra, můžu mu doporučit tento "Play Case". Stál něco kolem tří stovek v JRC. Popis: PSP se do něj položí, drží v něm docela pevně a pouzdro se zavře. Když pouzdro otevřete, můžete hrát a mít psp položené v pouzdře. Pozdro je zevnitř měkké. tkže psp v něm nehopsá :). Když se pouzdro otevře, otevíratelná část se otočí úplně dozadu a pouzdro se dá použít i jako stojánek, např. při sledování filmu. I přes zavřené pouzdro je přístup k portu nabíječky a posouvátku on/off, tlačítkům L, R apod... Můžu jsem dát fotky, kdyby někdo chtěl... ZDE OBCHOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tohle pouzdro mam taky a je dobry ale.... -stve me ze neni pristup i k USB a wifi cudlu (psp3004) bez vyndani -PSP se v nem lehce odira :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tak přesně toto, nebo alespon podobné jsem vlastnil, a při každém úchytu to sviňsky vrzalo, nejspíš díky nepovedené konstrukci. Každopádně, dělá ti to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak ted na to koukam jeste jednou a bohuzel mluvim o jinem kousku :sorry: podle obr. uplne stejny a podobny nazev to me zmatlo :roll: ja mam totiz tohle pouzdro ale od logitechu viz. http://jrc.cz/index.php?a=2&id=25726 A tohle co mam nevrze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já mám to, které je z nějakého asi plastu? A vevnitř je guma..a ne psp se mi v něm neodírá.. a ne nevrže mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 nic ve zlem ale pouzdro si koupil vcera jak muzes teda tvrdit ze se v nem PSP neodira? :roll: pockej za par tydnu, mesicu... to od logitechu co mam ja je taky s vnitrni gumou a clovek si mysli ze je PSP v bavlnce no ale neni :cry: po dukladnem prohlednuti pod poradnym svetlem (normalne to neni videt) jsem nasel mikropidi skrabanecky ale asi to moc resim :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardao Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tohle pouzdro mám taky. Štve mě na tom pár věcí: - není přístup k USB portu ani Wifi zapínání - je poměrně těžký - guma, která je přidělaná na horní čísti (na té, co se odklápí pryč) mi skoro neustálě vypadává - je to asi způsobený opotřebením, ale člověka to naštve, když to pokaždý vypadne. - chybí mi nějaký malý úložný prostůžek pro karty - proto taky v nejbližší době budu kupovat nějaké pouzdro, které bude mít vevnitř aspoň 1 kapsičku na kartu. Zatím sem si nevšiml, že by se mi PSP odíralo, ale neříkám, že se tak neděje. Výhoda určitě je v tom, že PSP by mělo v tomto pouzdře přežít i větší nárazy či pády (zatím naštěstí neodzkoušeno :-)) Každopádně, poměrně levné a bezpečné. Pro ty, kteří chtělí mít svého miláčka v bezpečí a nechtějí utrácet nehorázný prachy doporučuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No souhlasim...uložný prostůrek by neuškodil...určitě by se tam našlo místečko :)) Jo...guma zatím nevypadává, tkže jí ani nebudu vyndávat, nebo už tam nebude chtít vůbec z5 :)) A jo, taky radši nebudu zkoušet, jak je toto pouzdro odolné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 chybí mi nějaký malý úložný prostůžek pro karty v popisu mas psp3004 a nevim jak u toho druheho pouzdra ale u toho od Logitechu se karta krasne pod slima vejde do tech vybrani po krajich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No...s tou gumou... Nešla by tam třeba něčím vlepit? Třeba po stranách vteřiňákem? Já to potom někdy asi udělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardao Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 v popisu mas psp3004 a nevim jak u toho druheho pouzdra ale u toho od Logitechu se karta krasne pod slima vejde do tech vybrani po krajich :) Já mám taky to od Logitech-u, ale nechce se mi tam tu kartu dávat jen tak. V nestřeženém okamžiku mi vypadne a už si nezahraju :) No...s tou gumou... Nešla by tam třeba něčím vlepit? Třeba po stranách vteřiňákem? Já to potom někdy asi udělám... Můžeš to zkusit, ale asi to lepidlo půjde z venku vidět a nebude to moc hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Kdybych to tam vlepil jenom z boků, tk by to tolik vidět nebylo..ale jo...bylo by to vidět...tkže radši nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Nejlepší bylo to od SPEEDLINK celí z neopremu jenom za 200 LUXUS. Hlavně bylo malé a skladné jenže sem ho stratil :D pak našel a pak zase stratil :D EDIT: Jinak to originální předražený od SONY neni nic moc. Doporučuji spíš to od SPEEDLINK (maji ho v datartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Víte co nechápu, jak se psp může odírat O GUMU, když to PSP moc NEVYNDÁVÁM to nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.