Mike55 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Zdravím. Nedávno jsem objevil tuto stránku, kde si můžete vytunit svoji PS3, XBOX, či další konzole nebo mobilní telefony. Vypadá to opravdu skvěle. Grafický generátor je opravdu povedenej a myslím, že v budoucnu si asi nějakou pěkně zabarvenou konzoli za výplatu koupím. Však vyzkoušejte. Jestli zasílají do ČR nevím, ale poptám se. http://www.colorwarepc.com/c-19-consoles.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 hodne husty , ale tech barev zas tolik neni =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Mno mě to celkem i stačí. Zelená tam je a dokonce v několika odstínech to je důležité :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Vidim to, že si koupim bílou PS3 Slim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 No, to je prakticky největší lákadlo, jelikož to vypadá uplně stejně jak originál bílé konzole od Sony, který se dá těžko sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 me by se libila cerveno bila :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Myslím, že bíla PS3 Slim byla pouze jak s.edice FF. A takovýhle "píč*viny" já nehraju :lol: Takže tady luxusní bíla... Nebo jsem uvažoval o tmavě červený, ale bílá je známka luxusu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Nadherne, opravdu super a originalni... jen by me zajimalo kolik to stoji a jak je to se zarukou??? pochybuju ze by mi to v sony vymenili. V kazdem pripade thanks a silne zacinam uvazovat o Slimaku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je to pecka! Záruka je tam plná a ano, sony ti to vyreklamuje, protože do HW si nehrabal. Problém je, že nevím jestli zasílaj i do Evropy. Jestli jo, tak si klidně ten litr připlatím za to poštovný =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 tak novej PS3 slim 250Gb s ovladacem navic vyjde bez postovnyho kolem 13 000,- za to bych mel pomalu dva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já to spočítal a vyšlo to na 9000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 mě to vyšlo na 1000 dolarů. Trochu moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já to spočítal a vyšlo to na 9000 kč.asi zalezi na barve, dal jsem z metalic na perlet (ovladac a vrsek) tak cena byla vyssi. s jednim ovladacem cca 10500,- bez postovnyho... musi to byt goood job :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 moc se mi to libi, mit origo PS3 kterou nejspis nikdo podobnou nema, ale ta cena je velka... necham si svoje fatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mno já budu každý měsíc za studium dostávat 13 litrů, takže si nechám fatko+si koupím ještě nějakou pěknou barevnou co nikdo nemá =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 coze budes dostavat? jako za co? Ja mel za to ze za studium se spis plati :lol: nez dostava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Za to, že budu na té univerzitě studovat, tak mi budou proplácet plat 13 000 kč cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 pak ze se maji studenti spatne :D edit: co ze to budes studovat a hlavne kde to budes studovat??? nechce se mi verit ze v cechach takova skola existuje. tady ma kazdej problemy sam se sebou... tim myslim skoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já ještě nejsem plně rozhodnutý. Buď pujdu studovat na palackého univerzitu v Olomouci, obor právní a nebo Univerzitu Obrany, kde bych studovat také právo, ale vojenské. A právě na té univerzitě obrany seš brán jako voják z povolání a tudíž dostáváš i takovej plat v průběhu studia. Osobně nevím, jsem na vážkách, ale vidina peněz je pro mě docela důležitá vzhledem k tomu, že je tam vše zdarma včetně stravování+kolejí. Ale myslím, že to do sekce PS3 Hardware nepatří :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 aha, tak to potom jooo... a neni tam podminka ze musis u armady nejakej rok zustat??? v kazdym pripade dobrou volbu a hodne stesti... pak nekdy jestsli budes toho playna mit tak udelej fotky a hod to sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jasný. To je samozřejmost, že nechám ostatní pokochat :cheesygrin:. Jinak u armády zůstavat nemusíš, ale můžeš jako profesionální voják. Záleží na tom, jestli se upíšeš na kontrakt na 20 let..samozřejmě že do tebe budou cpát ty bláboly co všechno budeš mít za výhody..ale já raději budu žít skromněji než by mě nějakej terák vodstřelil někde v prdeli světa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nic proti, ale myslím , že je to následovně. Koupí někdo ojeté ps3 za cca. 200 dolarů. Další dokoupení těch obalů seženou zhruba 100 dolarů. Celkoví součet je tedy 300 dolarů. Zbytek si přičtou. Myslím, že to je dost dobrý nápad si vydělat.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ...zustavat na koleji - ja vedel ze v tom bude nakej hacek. Ani kdyby mi platili 50 000,- , nic ve zlym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.