S4M0UKY Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Zdarec lidi potřeboval bych pomoct mám PSP 3004 a FW 5,02 a potřebuju sem dát nějaký odkazy nebo soubory abych si mohl Flashnout PSP a vůbec se tu v tom nevyznám. Díky moc za všechny odpovědi a příspěvky.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Update na 5.03, poté chickhne a 5.03GEN-C ... viz. tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 411875549 napiš a vysvětlím ti to... Zingl vole ty seš robot? :D Ty se nedáš předběhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Čechlovský Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 krásná baba ale k věci potřebuju poradit taky, udělal jsem ze sebe blbečka a sehnal jsem kámošce nové 3004 s 5,03 a mám gen staženej z fora jenže stejně dětem gen asi 3x do týdne vapadne a musím ho znovu instalovat, už mě to nebaví poraďte mi prosím co mám dělat? rád zavolám,stačí prozvonit nebo sms pokud bude fungovat, pošlu kredit ale ať mám už pokoj díky Patrik 608973730 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Nic, musí se zase nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Patrik Čechlovský: Ještě 50x se zeptej, ChickHEN nedrží pevně, takže ho budeš nahazovat furt pokuď PSP vypneš nebo vyndáš baterku... Doufám že už rozumíš, kdyžtak si to v Googlu přelož třeba do čínštiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukisss007 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Já mám taky 5,02 a chtěl bych vysvětlit jak tam dát nějaký novější system abych mohl hrát novější hry ale nechci to posrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
S4M0UKY
Zdarec lidi potřeboval bych pomoct mám PSP 3004 a FW 5,02 a potřebuju sem dát nějaký odkazy nebo soubory abych si mohl Flashnout PSP a vůbec se tu v tom nevyznám. Díky moc za všechny odpovědi a příspěvky.:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.