S4M0UKY Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Zdarec lidi potřeboval bych pomoct mám PSP 3004 a FW 5,02 a potřebuju sem dát nějaký odkazy nebo soubory abych si mohl Flashnout PSP a vůbec se tu v tom nevyznám. Díky moc za všechny odpovědi a příspěvky.:idea: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Posted February 4, 2010 Moderators Report Share Posted February 4, 2010 Update na 5.03, poté chickhne a 5.03GEN-C ... viz. tutorialy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Crashíčeq Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 411875549 napiš a vysvětlím ti to... Zingl vole ty seš robot? :D Ty se nedáš předběhnout... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Patrik Čechlovský Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 krásná baba ale k věci potřebuju poradit taky, udělal jsem ze sebe blbečka a sehnal jsem kámošce nové 3004 s 5,03 a mám gen staženej z fora jenže stejně dětem gen asi 3x do týdne vapadne a musím ho znovu instalovat, už mě to nebaví poraďte mi prosím co mám dělat? rád zavolám,stačí prozvonit nebo sms pokud bude fungovat, pošlu kredit ale ať mám už pokoj díky Patrik 608973730 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Posted August 2, 2010 Moderators Report Share Posted August 2, 2010 Nic, musí se zase nahodit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NuM3Ro Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Patrik Čechlovský: Ještě 50x se zeptej, ChickHEN nedrží pevně, takže ho budeš nahazovat furt pokuď PSP vypneš nebo vyndáš baterku... Doufám že už rozumíš, kdyžtak si to v Googlu přelož třeba do čínštiny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukisss007 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Já mám taky 5,02 a chtěl bych vysvětlit jak tam dát nějaký novější system abych mohl hrát novější hry ale nechci to posrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
S4M0UKY
Zdarec lidi potřeboval bych pomoct mám PSP 3004 a FW 5,02 a potřebuju sem dát nějaký odkazy nebo soubory abych si mohl Flashnout PSP a vůbec se tu v tom nevyznám. Díky moc za všechny odpovědi a příspěvky.:idea:
6 answers to this question
Recommended Posts