jonny18 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj, potreboval bych pomoct. Prave jsem si slozil pocitac a jakmile ho zapnu tak se mi na monitoru nic nezobrazi(je cerny) a stale blika svetlo na monitoru. Prosim pomozte, vubec nevim co mam delat. Vsechny dily co v nem mam jsou kompatibilni. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 heled,já měl to samý,doporučuji checknout základovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zcheckni RAMku a jestli mas pripojene vsechny napajeci kabely do zakladky. Nedavno jsem resil stejnej problem a bylo to prave tim druhym ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No ja si myslim ze mam napajeni v poradku, akorat mam problem s ATX 12V konektorem. Protoze na zakladovce mam zdirku na 8-pinovej konektor a ja mam na zdroji ATX 12V konektor jen se 4ma pinama. Myslite ze je tohle problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jo, to je ten problem, to je to, o cem mluvim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak koupil jsem redukci na ten 12V konektor, zapojil jsem a zase nic, tak ted uz me napada jen ta pamet, takze pristi tyden koupim pamet kterou bude podporovat moje deska a pak uvidim, doufam ze uz to pak pojede, protoze jestli ne tak se asi zblaznim:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ty tam ted nemas zadnou RAMku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Mam ale ta ramka co tam mam tak ta neni v seznamu podporovanejch pameti tou deskou co tam mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meteleskum Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 a mas v biosu nastaveny pouzivani interni "graficky karty" /to nemuzes vedet/? - zkousel jsi jinej monitor ? Popr, vymnenit propojovaci kabel k monitoru ? tvle toho muze bejt, ze tu budem do zitra... Zkus odpojit PC ze zasuvky, vyndej baterku na MB a nech jit chvili chrapat a pak ji tam vrat /to vymaze CMOS pamet a uvede ji do puvodniho stavu/. To je tak kdyz sklada PC nekdo kdo tomu az zase tak nerozumi jak by mel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 a mas v biosu nastaveny pouzivani interni "graficky karty" /to nemuzes vedet/? - zkousel jsi jinej monitor ? Popr, vymnenit propojovaci kabel k monitoru ? tvle toho muze bejt, ze tu budem do zitra... Zkus odpojit PC ze zasuvky, vyndej baterku na MB a nech jit chvili chrapat a pak ji tam vrat /to vymaze CMOS pamet a uvede ji do puvodniho stavu/. To je tak kdyz sklada PC nekdo kdo tomu az zase tak nerozumi jak by mel... ses nejakej moc chytrej nemyslis, mimochodem pripojil jsem k tomu uz 3 monitory a porad to dela to samy, a kdyby si pozorne cetl co tady pisu, tak bys vedel ze do biosu se nedostanu kdyz mi nejede monitor, baterku jsem taky vydelal a nic, bude to tou pameti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Urcite hod podporovanou RAMku a dej vedet. Hlavne ji pripadne zkus PORADNE zasunout atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Urcite hod podporovanou RAMku a dej vedet. Hlavne ji pripadne zkus PORADNE zasunout atd. mel bych ji dostat v prubehu pristiho tydne nebo mozna zacatkem dalsiho, tak pak dam urco vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak zitra si jedu pro tu pamet a pak napisu jestli to pomohlo nebo ne. Ja teda doufam ze jo protoze jestli ne tak se zblaznim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jsem to vyresil. Opravdu to bylo tou pameti. Jakmile jsem ji tam dal, tak pocitac normalne nabehl. Doufam ze tato rada nekomu pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jsem to vyresil. Opravdu to bylo tou pameti. Jakmile jsem ji tam dal, tak pocitac normalne nabehl. Doufam ze tato rada nekomu pomuze. OT:nafťák taky nemůžeš napájet benzínem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jonny18
Ahoj,
potreboval bych pomoct. Prave jsem si slozil pocitac a jakmile ho zapnu tak se mi na monitoru nic nezobrazi(je cerny) a stale blika svetlo na monitoru.
Prosim pomozte, vubec nevim co mam delat.
Vsechny dily co v nem mam jsou kompatibilni.
Diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts