Arcane Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jak odešlu peníze na paypal aniž bych používal účet? Myslím jako když mám hotovost tak jak jí přes banku pošlu na muj Paypal učet? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Dáš si peníze na účet a pak si je z účtu můžeš převádět na PayPal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já vlastní učet nemám a rodičům by se asi nelíbilo že si jejich učet nalinkuju na Paypal abych si kdykoliv moh odsávat prachy :) Jde mi jen o jednorázovku a kvuli tý si přece nebudu hned napojovat učet na paypal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 to vážně neni jinej způsob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Leda poslat někomu na účet love ať ti je pak pošle na PayPal jinakt o fakt nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 no dobře a když bych to chtěl udělat přes učet tak jak to udělám? jak si v bance přes učet dám zaslání na paypal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 no hypoteticky by to mohlo jít tak, že se s někym (třeba tady z fora), kdo má bank učet domluvíš, že mu v pobočce banky dáš X penež na jeho učet a on ti je pak přepošle na paypal....pak je ještě myslim nějaká možnost od český pošty - že jim dáš hotovost a číslo učtu, kam jí pošlou (samozřejmě za poplatek)...ale s tim si nejsem moc jistej, a nerad bych plácal uplný nesmysly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8BB76E1 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 oZZe: tou "nějakou možností od český pošty" myslíš klasickou složenku typu A? ^__^ jinak co se týče zmiňovaného problému, nejsem si jistý, jak přesně se chová paypal účet, pokud k němu není nalinkovaný nějaký bankovní, či karta. Nicméně fungovat by to mělo, protože jde i poslat peníze z paypalu jen na e-mail s tím, že příjemce dostane i instrukce, jak se k těm penězům dostat. (imo registrace na PP) ale osobně bych to zbytečně nekomplikoval (ani nevím, zda Arcane už účet na PP má), protože jde většinou při objednávce nastavit jiná adresa na vyúčtování a jiná na zaslání zboží (což znamená možnost poslat zboží někomu jinému než kdo ho platí) edit: zkusím se ještě poptat jinde, případné poznatky sem pak napíšu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Pokud chceš poslat peníze do 2 000kč, tak na benzínkách a poštách prodávají speciální karty na internetové platby. Nejnižší je asi 200kč (samozřejmě co zaplatíš, to dostaneš -> dáš 500kč, dostaneš účet s 500kč). Vypadl mě název, ale když zajdeš na poštu, tak ti to řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8BB76E1 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 RaiN: Super... ^_^ O téhle možnosti jsem netušil. zkusil jsem pohledat a je to tzv. "paysafecard" http://www.paysafecard.com/cz/ http://www.zive.cz/clanky/paysafecard-platte-na-internetu-pohodlne-a-bezpecne/sc-3-a-149790/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.