neon Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Cuzz nikde nemuzu najit pocket ale bilej pokud by jste ho nekdo nasel tak pisnite diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 http://www.playcentrum.cz/playgear-pocket-white-maximo-392401.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 To ale není logitech, ale nějaká jiná firma. Taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 www.wisoft.sk tam ho maj origos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 nebo koukni na prodej her a tak by to měli taky mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 www.wisoft.sk tam ho maj origosto neni logitech ale Logicool PlayGear Pocket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 to je japonska poocka logitechu a ma to stejnej znak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 A nikdo ho nekupujte z wisoftu, je to shit pomalu se mi rozpadá raději si kupte black ale dobrej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 z wisoftu ho mam a je takovej divnej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Ja ho mam z wisoftu a jedinej problem je ze trosku blbe stoji jako sotjanek ale stoji a nerozpada se je docea v pohode...:) az budou prachy ale tak taky koupim z ebaye ten origos Logitech na japonci Logicool vsechno pose*ou.....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Nojo, mě taky jenom blbě stál ze začátku, ale teď se ten Logicitech prostě úplně mrví.. Kousek mi upad palstu a pořádně nejde zavřít.. trošku se nalomil.. omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neon
Cuzz nikde nemuzu najit pocket ale bilej pokud by jste ho nekdo nasel tak pisnite diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts