cukrik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravím.Nevíte jestli jde udělat kompletní restart ps3,tak,abych musel nastavit všechno úplně znovu?Hesla,profil atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 kdyz podrzis pri startu tlacitko power, tak by ti to melo 2x za sebou rychle pipnout. Ale to je jen reset zobrazeni (napriklad kdyz jsi mel nastyveny PS3 na HDMI, tak timto to vyresetujes pro pouziti u klasicky televize, co nema hdmi). jinak UPLNY reset netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrik Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 To mi pomohlo a ještě bych potřeboval vědět aspoň jak mám vymazat jeden profil.Jsem nechtěně si udělal jeden navíc a teď nevím jak ho smazat :-) .3tve mě to, protože při spuštění to chce po mě,abych si vybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Najeď na ten profil, stiskni trohúhelník a dej Delete ;) Jinak restart nastavení jde udělat přes restore default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrik Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tady hodně lidí mluví o tom trojúhelníku ale ten mi nějak nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Musis ze na nej nejdriv prihlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cukrik
Zdravím.Nevíte jestli jde udělat kompletní restart ps3,tak,abych musel nastavit všechno úplně znovu?Hesla,profil atd?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.