Drew1468623667 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ahoj , potřebuju tuhle hru... :) Už jsem to několikrát stahoval , ale vždy po stáhnutí tam byla nějaká chyba nebo něco podobného... proto se vás ptám jestli nemáte třeba nějaký ověřený odkaz/stránku kde to budu moct stáhnout bez toho abych narazil na problém... A nebojte... dojde i na odměnu pokud budu spokojen :-) když to povalí tak klidně i 1500 crd... ale musí to být ověřené a stoprocentní...(internet nemám nejrychlejší a proto nemohu stahovat vše na co narazím) Díky... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Kup si to když si to koupíš i s orange boxem tak tě to vyjde na 439,-Kč http://www.gameshop.cz/sw-half-life-2-the-orange-box-classics.html !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No tak to díky... je to asi rozumný... ale ted nemám penez na rozhazování... a navíc jsem se ptal vyloženě na download... kdybych to chtěl koupit tak to koupim xD... ale díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Warez je zde zakázán :) Nejsi v download sekci :P :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a navíc tyhle hry jen přes STEAM, počkej si na nějakou akci jsou každou chvíli, kdy ten box stojí 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Warez je zde zakázán :) Nejsi v download sekci :P :dozey: Tady je PC download sekce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tady je PC download sekce? V PC Je warez úplně zakázán :dozey: :P Přečti si pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tady je PC download sekce? ,, Prave ze není :D na foru je warez uplne zakazan da se to řešit jen prosbou přez PM ;) Negto rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Přez PM neeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 tahle hra se stejně nevyplatí stahovat...kup si jí, já ji před rokem koupil spolu s CS:S za 500kč : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Přez PM neeeee Ale ano, nevím jestli tady ten topic ještě je ale držel se tu minimálně dva měsíce....napsal sis o hru a on ti PM poslal link na stažení hry...jelikož jsou PM neveřejné tak to není Warez...dlouho se to řešilo a forum to nakonec povolilo a topic měl dost uspěch... promintě za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mno takže ... pro mě se určitě vyplatí stahovat protože ted jsem kupoval pc a každých 500 co se ke mě dostane jde na splácení dluhu u rodičů xD Nevite o nějaké multiplay hře... podobného rázu? (výjma css..) A jestli méte něco k původnímu dotazu tak...pošlete pm... at nešpiníme forum warezem... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.