Drew1468623667 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ahoj , potřebuju tuhle hru... :) Už jsem to několikrát stahoval , ale vždy po stáhnutí tam byla nějaká chyba nebo něco podobného... proto se vás ptám jestli nemáte třeba nějaký ověřený odkaz/stránku kde to budu moct stáhnout bez toho abych narazil na problém... A nebojte... dojde i na odměnu pokud budu spokojen :-) když to povalí tak klidně i 1500 crd... ale musí to být ověřené a stoprocentní...(internet nemám nejrychlejší a proto nemohu stahovat vše na co narazím) Díky... :bash: Quote
KukiCZ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Kup si to když si to koupíš i s orange boxem tak tě to vyjde na 439,-Kč http://www.gameshop.cz/sw-half-life-2-the-orange-box-classics.html !! Quote
Drew1468623667 Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 No tak to díky... je to asi rozumný... ale ted nemám penez na rozhazování... a navíc jsem se ptal vyloženě na download... kdybych to chtěl koupit tak to koupim xD... ale díky.... Quote
Negto Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Warez je zde zakázán :) Nejsi v download sekci :P :dozey: Quote
CHheVvy Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 a navíc tyhle hry jen přes STEAM, počkej si na nějakou akci jsou každou chvíli, kdy ten box stojí 250 Quote
Dygor Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Warez je zde zakázán :) Nejsi v download sekci :P :dozey: Tady je PC download sekce? Quote
Negto Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Tady je PC download sekce? V PC Je warez úplně zakázán :dozey: :P Přečti si pravidla Quote
M0tion Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Tady je PC download sekce? ,, Prave ze není :D na foru je warez uplne zakazan da se to řešit jen prosbou přez PM ;) Negto rychlejší Quote
au! Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 tahle hra se stejně nevyplatí stahovat...kup si jí, já ji před rokem koupil spolu s CS:S za 500kč : ) Quote
M0tion Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Přez PM neeeee Ale ano, nevím jestli tady ten topic ještě je ale držel se tu minimálně dva měsíce....napsal sis o hru a on ti PM poslal link na stažení hry...jelikož jsou PM neveřejné tak to není Warez...dlouho se to řešilo a forum to nakonec povolilo a topic měl dost uspěch... promintě za OT Quote
Drew1468623667 Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 Mno takže ... pro mě se určitě vyplatí stahovat protože ted jsem kupoval pc a každých 500 co se ke mě dostane jde na splácení dluhu u rodičů xD Nevite o nějaké multiplay hře... podobného rázu? (výjma css..) A jestli méte něco k původnímu dotazu tak...pošlete pm... at nešpiníme forum warezem... xD Quote
Recommended Posts