DeSmond Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Vím sice, že bych neměl zakládat nové téma, ale nechce si mi psát do PS3 sekce a to proto, že by tahle hra přece jen měla být v x360 sekci ;) , ale hlavně proto, že se chci zeptat jestli už paříte a jaké to je, a nechci aby na mě měli péestrojkaři keci. Vím, že se to smaže, ale třeba to vyjde. Takže hrajete už? Jaké jsou vaše zkušenosti. Já to jen zapnul a dal si "první" level. Musím říct, že jsem to po nedávné 15 minutové úkazce (games.tiscali.cz) byl docela mile překvapen, jelikož ukázka vypadal opravdu hrozně. Samozřejmě nemůžu odhadovat z deseti prvních minut. Vše je zde zatím na efekt, prostředí minule překvapilo (oproti ukázkám). Skriptů je jak nasr-no, ale pěkné. Za prvních deset minut jsem zjistil, jak moc je Big Dddy mocný (spliceri lze zabít 2s vrtání či cca třemi střelami z rivet gunu). Utkal jsem se už i s Big sister a je to velmi tuhý nepřítel, ještě že zdrhla, no a nakonec jsem se podíval i pod vodu - velice pěkné. Svou herni ochutnávku jsem skončil u dálkového hackování. Tahle hra u mě byla na odpis, ale prvních deset minut ukázalo, že to tak zlé nebude. Tak pište co vy. NEMAZAT ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mě Bioshock nebavilo a dohrál jsem ho jen z povinnosti. Teď vyšla 2-ka. Stáhl jsem ji a znovu pustil 1. díl a a neskutečně mě baví....Tak nevím...Asi jsem nebyl dost psychicky zralý což při věku 38 let zní hodně divně. Takže já se těším na dvojku jak malej Jarda, ale nejdřív dojedu znovu 1.díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Po asi čtyřech hodinách hraní je pro mě Bioshock 2 docela zklamání.Oproti opravdu nadupaný jedničce.Čekal jsem daleko více inovací a ono nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Inovaci je vskutku malo, prekvapilo me, ze IGN.com heu ohodnotil 9.1. Sice rikali, ze najednicku to nema, ale ze je to trosku o necem jinem (vic akce a pry skvely pribeh). Bohuzel kritizovali, ze uz RAPTURE ení opředen takovou rouškou tajemství jako minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 hele hraju bioshock 2 myslym si ze 3tí kolo a při loadingu se mi to celý zasekne a zamrzne i celej xbox stalo se to někomu z vás ale myslím si žeje to jenom ojedinělý že to zas snad pude ale jeětě sem to nezkoušel nechámvám xbox chvilku vychladnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 mozno to mas zle vypalene uvazujem o (stahnuti :D) tejto hry ale nehral sem 1tku navazuje to nejak pribehovo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 děj se odehrává ještě před 1. dílem :):) Taky jsem nehrál 1čku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jedničku jsem si tenhle týden spustil, abych si ji "osvěžil" a jsem těsně před koncem. A stejně jako poprvé mě to neskutečně baví. Takže po dobrání plynule navážu dvojkou a uvidí se. Ale těším se moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 děj se odehrává ještě před 1. dílem :):) Taky jsem nehrál 1čku neodehrává se náhodou 10 let po udalostech jedničky? jinak chtěl bych se zeptat Big Daddy je jenom robot nebo v něj je člověk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jj 10let po...a já osobně myslím, že je to člověk, ale ovládaný nějakým systémem, protože ty ovládáš BD, který se této kontrole vymkl, teda četl jsem to dřív na tiscali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 hele dotaz pro debila daj se i ve bioshock 2 upgradovat zbraně myslym vzhledem,bych chtěl vědět jak bude vypadat kdyby to šlo ten hřebíkomet(já tomu tak říkám) hraju to jen chvilku a zatim sem to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 scarecrow, ked to hras iba chvilku, tak si to logicky ani nemohol najst...upgrade ziskas, az si nazbieras potrebne veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 hele jak sem psal us jak mi blbne ten bioshock 2 jak se mi kousne tak sem dal na vaše rady a vypalil ho v novější mechanice nejdřív to šlo a dostal sem se do dalšího kola ale pak se mi to zase trhlo myslíte že je to blbě stáhnul brácha mi to myslym stahoval ze share rapid nevíte co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 cau lidi chtel sem se zeptat je tam naka nova ochrana nebo co ? ted to teprwe stahuju pres wykend sem byl totiz na chate prijedu domu koukam bioshock 2 a u toho ochrana s nakou th6 wawe starej patch asi nepomuze ? help pls:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Aky stary patch? Ved sa patchuje cez 360WavesPatcher a tam mas na vyber, na ake wave to chces patchnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 normálně to patchni z wawe 5 n wawe 4 mě to valí bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jak us sem tady psal neví někdo co s tím čím by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Aky stary patch? Ved sa patchuje cez 360WavesPatcher a tam mas na vyber, na ake wave to chces patchnut. mam strarej flash 1.4 pcmaker napsal staci starej patch na 3rd wawe:bash: ted to du vypalit pak zagamim:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 mam strarej flash 1.4 pcmaker napsal staci starej patch na 3rd wawe:bash: ted to du vypalit pak zagamim:wohow: Tak ano...ten patchuje na wave2...kedysi som aj ja tymto, ale teraz na wave2 cez 360WavesPatcher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jj ten mam taky ae jeste sem to prez nej nezkousel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Už to někdo dohrál? Sundá si i Big Daddy masku? Kdybych měl Xko, tak už to mám dohráté dvakrát:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 hele jak sem psal us jak mi blbne ten bioshock 2 jak se mi kousnetak sem dal na vaše rady a vypalil ho v novější mechanice nejdřív to šlo a dostal sem se do dalšího kola ale pak se mi to zase trhlo myslíte že je to blbě stáhnul brácha mi to myslym stahoval ze share rapid nevíte co s tím a na jakým médiu to máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 a na jakým médiu to máš ? Pirate scum!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pirate scum!:dozey: co to tu pišeš ? :?:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 moment, to má wawe 5? To už jakože nejde přes boot dvd ale musí se to patchovat? to je votrava :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.