Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vím sice, že bych neměl zakládat nové téma, ale nechce si mi psát do PS3 sekce a to proto, že by tahle hra přece jen měla být v x360 sekci ;) , ale hlavně proto, že se chci zeptat jestli už paříte a jaké to je, a nechci aby na mě měli péestrojkaři keci. Vím, že se to smaže, ale třeba to vyjde. Takže hrajete už? Jaké jsou vaše zkušenosti. Já to jen zapnul a dal si "první" level. Musím říct, že jsem to po nedávné 15 minutové úkazce (games.tiscali.cz) byl docela mile překvapen, jelikož ukázka vypadal opravdu hrozně. Samozřejmě nemůžu odhadovat z deseti prvních minut. Vše je zde zatím na efekt, prostředí minule překvapilo (oproti ukázkám). Skriptů je jak nasr-no, ale pěkné. Za prvních deset minut jsem zjistil, jak moc je Big Dddy mocný (spliceri lze zabít 2s vrtání či cca třemi střelami z rivet gunu). Utkal jsem se už i s Big sister a je to velmi tuhý nepřítel, ještě že zdrhla, no a nakonec jsem se podíval i pod vodu - velice pěkné. Svou herni ochutnávku jsem skončil u dálkového hackování. Tahle hra u mě byla na odpis, ale prvních deset minut ukázalo, že to tak zlé nebude. Tak pište co vy. NEMAZAT ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu