kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Čaute no jelikož vždy kdyz jsem někomu dával slot,tak se mě v 90% všichni ptali na to jak se lognout na muj ucet ect.Je to velmi jednoduche a tady si to popíšeme. 1. V xmb si najedeme na položku users a dáme create new user. 2. Poté si usera nejak pojmenujeme jak chceme to zalezi na nás 3.Klikneme na něj a dáme log as this user. 4.V xmb si najedeme na položku psn a dáme sign up a poté dáme log as existing user.Příhlásíme se pomocí jeho udajů. 5.Po přihlášení se koukneme do položky download list,vpravo nahoře a danou hru si tam najdeme a stáhneme. 6.Po stáhnutí zase najedeme do položky users v xmb a přihlásíme se na svůj ucet. 7.No a tedka už jen vesele pařte a pařte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Díky, ale měl bych dotazy. PS3 ještě nemám, ale tohle by mě zajímalo: 1) Jaké jsou bezpečnostní rizika (možnost, že mi ten člověk ukradne ten účet)? 2) Znamená to tedy že si koupím hru za normální cenu na PSN, ale když dám dalším 4řem lidem své údaje, zaregistrujou si to i na svém PSP a pak hraje 5 lidí stejnou hru, ale každý na jiném účtu? 3) V případě přechodu na jiné PS3 bys však o hry přišel? (není možné se znovu přihlásit přez přihl. jméno a heslo, které jsi měl na starém účtu? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Díky, ale měl bych dotazy. PS3 ještě nemám, ale tohle by mě zajímalo:1) Jaké jsou bezpečnostní rizika (možnost, že mi ten člověk ukradne ten účet)? 2) Znamená to tedy že si koupím hru za normální cenu na PSN, ale když dám dalším 4řem lidem své údaje, zaregistrujou si to i na svém PSP a pak hraje 5 lidí stejnou hru, ale každý na jiném účtu? 3) V případě přechodu na jiné PS3 bys však o hry přišel? (není možné se znovu přihlásit přez přihl. jméno a heslo, které jsi měl na starém účtu? Díky za odpovědi 1) Nejlepší je si okamžitě změnit heslo jak to ten clovek stáhne ale taky se muze stat ze místo toho ue ti to stahne si zmeni heslo a tralala tvuj ucet je jeho ale takové riziko je minimální nejlepší je obchodovat s overenejma uzivatelema 2)Ne prostě když jeden koupí tak ostatni ten ucet musejí mít aktivovaný na svem psp ,na ps3 muzes mit maximalne 16 uctu a jakmile si na ps3 nekdo zmeni heslo tak to porad mas aktivovany ale jeho ucet nemuzes pouzivat u psp je to taky tak. 3)to samozřejme jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praga Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mám dotaz. Založil sem si novej účet, zadal údaje v PSN Network, ale píše mi to "You cannot use PlaystationNetwork with this account". Co dělám špatně ? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mám dotaz. Založil sem si novej účet, zadal údaje v PSN Network, ale píše mi to "You cannot use PlaystationNetwork with this account". Co dělám špatně ? Díky moc za odpověď pockej to ti vyhodilo pri registraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praga Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Koupil jsem si tu sloty na hry....a při log as existing user mi to hodilo tu hlášku "You cannot use PlaystationNetwork with this account"....přihlašovací údaje jsou správné 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 musis dat tu polozku add new user Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praga Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak už asi vím, pokud sem to pochopil na zahr. forech, ta hláška znamená, že účet je zablokován :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 udělal jsem vše jak tu máš a píše mi to na jednom účtu že se nemůžu přihlásit na něj protože ho někdo používá a na druhý který jsem si vytvořil opět US mi to píše že mám špatně údaje ale jsou naprosto správne a dotyčný člověk tvrdí že nic neměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Co se tyce ochrany proti ukradeni uctu, mazani informace o kreditce,aby vam ji nekdo nepouzil atd. Neni lepsi mit jeden master ucet a k nemu pak sub accounty? Z master uctu presunovat penize do walletu subaccountu a teprve na ten subaccount neco nakoupit. Kdykoliv se totiz da z toho master accountu zmenit heslo tem subaccontum. Netusim teda zda se da sharovat subaccount, ale mel by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Myslím že subaccount ne.Chtěl jsem to takhle mít s kamarádem a nešlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 nemohli byste mi někdo pučit acc stěma hrama mam PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hoši mám problém. Jsem domluvený se dvěma kámošema že se složíme na map packy do CoD 5. Já založil US účet (mají to tam levnější) a zkusil jsem mu ho poslat ještě než to stáhnu. A jemu to nejde, vždycky napíše že údaje nejsou správně přitom jsou, pak založil účet on a mě ho poslal. A to samý, pry že údaje nejsou správně :( , nevíte v čem je problém? Za funkční odpověď bude 500 credits a thanks, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 to je hodně starej problém,některy karty to prostě nechce žrát,nebo je něco špatně vyplněny,nebo ti to musi povolit banka platby přes net,nebo zkus jinou kartu,některy prostě fungujou a některy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Hoši mám problém. Jsem domluvený se dvěma kámošema že se složíme na map packy do CoD 5. Já založil US účet (mají to tam levnější) a zkusil jsem mu ho poslat ještě než to stáhnu. A jemu to nejde, vždycky napíše že údaje nejsou správně přitom jsou, pak založil účet on a mě ho poslal. A to samý, pry že údaje nejsou správně :( , nevíte v čem je problém? Za funkční odpověď bude 500 credits a thanks, díky Pro přihlášení se na nový PSN účet, musíš vytvořit nový účet v PS3 a pak se zde přihlásit to je hodně starej problém,některy karty to prostě nechce žrát,nebo je něco špatně vyplněny,nebo ti to musi povolit banka platby přes net,nebo zkus jinou kartu,některy prostě fungujou a některy ne. Nemyslím si, že v tomhle případu jde zrovna o kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Hoši mám problém. Jsem domluvený se dvěma kámošema že se složíme na map packy do CoD 5. Já založil US účet (mají to tam levnější) a zkusil jsem mu ho poslat ještě než to stáhnu. A jemu to nejde, vždycky napíše že údaje nejsou správně přitom jsou, pak založil účet on a mě ho poslal. A to samý, pry že údaje nejsou správně :( , nevíte v čem je problém? Za funkční odpověď bude 500 credits a thanks, díky jj musí si založit nového Usera a pak teprve jít na PSN s těma údajema. A potom ještě k těm mapám.Uvědomuješ si že do EVROPSKÉ verze COD5 (resp.jakákoli jiná hra) nejdou add-ony z US a naopak?Abyste pak nebyly zklamaní že vám ty mapy nejdou a neukazujouse ve hře.Na to bacha!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.