Marshall76 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zdravim všetkých, kto tu hrava BFBC 2 demo cez xlive? Ak by niekto chcel zahrat tymovo ozvyte sa - Marshall76 SVK Demolicii Zdar :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubas86 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdravim.Demo pařim docela často tak mužem někdy dát, ale už aby byla fullka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall76 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 sorry za double post :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall76 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vyborne ja do konca tohto tyzdna budem casto na liveku takze staci mi len napisat :coolgun: ;) (poslal som ti request) a 5.3. je za chvilku ... to bude narez :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jak se těšíte na tuhle pařbičku ?? :coolgun: Hraju demo a sem na 2 úrovni, všechny zbraně otevřený :beta: pochlubte se 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordi Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jojo bude to mazec hra, nemužu se dočkat :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jojo bude to mazec hra, nemužu se dočkat :coolp: jakej máš level ?? :) a za koho nejraději hraješ, já za medika a opraváře. Někdy to vemu i za snipera ale ty mě někdy štvou, jenom utíkáš po cestě a slyšíš jen pic a ležíš. za obyč. vojáka mě to moc nebaví :cry: Ale za medika sem si otevřel M249 a to je mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall76 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zdar, tiez sa neviem dockat 5.3. :-D Inak v tomto deme nebude nikto viac ako 2. uroven, na 3. (kvoli tomu ze to je demo) potrebujes 4 miliony bodov myslim. Mna osobne bavi hrat za akehokolvek vojaka, kazdy je na nieco ine zamerany a to je uplne super, Medik a Sniper aj za obrancu aj za utocnika ale pri obrane radsej za Inzernyra a pri utoku Assault pri close combat. Ale celkovo je to premakane. LEN NECH UZ JE FULL!!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 téma k Battlefieldu už je založeno zde http://console-forum.net/showthread.php?t=46259, pokračujte tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 OK,srry Baski:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 aha promiňte, já koukám že tu už jedno vlákno na Bad Company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big33 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 zajimalo by me jestli tu hru uz nekdo hral a co na to rikate???cetl jsem na games.tiscali recenzi ze prej nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Kamarád už to má dohraný (Na PC) :) Prý nejlepší příběh říkal ,že je to lepší jako COD MW 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=46259 Je to topic pro X360 i PS3 Lock //Multiplatformní pravidlo je zrušený, takže odemykám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Zdarec, asi pred 3mi dny jsem dohral tuto skvelou hru. Nyni vidim, ze uz je k mani i abgx overena verze. Chtel jsem se zeptat, jestli ta prvne vydana nebyla nejaka BETA, protoze behem breefingu a nacitani mise mi v pravem rozku (jak se toci kolecku loading) se sem tam zmenila textura... Vetsinou bylo na cernem pozadi (stejne jako zbytek obrazovky / pozadi) ale sem tam melo toto kolecku kolem sebe ciste sedy ctverecek... jakoby spatne nactene neco nebo tak neco... Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Cau mam takovy problem, kdyz hraju multiplayer obcas se hra nejak divne sekne tak ze po respawnu se mi v ruce neobevi zadna zbran nekdy se treba po 10s. obevi ale nekdy ne a to musim hru vypnout a kdyz dam jen Exit Game tak se zasekne cele xko nevite co s tim pls ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Nikdy se me toto nestalo a to hraju celkem casto... Mas ho palenyho toho Battlefielda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.