Ryder3.0 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 pučil sem si od kámoše original gta4 a nainstaloval sem to...ale potom to po mě něco chce vypadá to jako že na to potřebuju SP1 ale já mám service pack3....znamená to že se budu muset kvůli hře vrátit zpět do pravěku? tu přikládám screen a zárověň předem děkuji těm co se mi budou snažit pomoct :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Pokud si to četl, to SP1 se týká .NET frameworku, nikoliv service packu :) tzn, můžeš to klidně nainstalovat, a service pack ti zůstane :) a navíc pokud se podíváš do požadavků, tak je SP3 nutností :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nevím co to je net framework :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 To neřeš, prostě to můžeš nainstalovat, aniž by ti to jakkoliv změnilo verzi operačního systému, a tečka. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 presne tak jak rika drag framework a SP jsou dve rozdilny veci... a navic na GTA IV je SP3 u XP nutnosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ok díky ale stejně si mulťák nezahraju....only single :( pač je to hafo zabezpečený a ten key co u toho je už použil kámoš tak nefim...vy někdo máte gta4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 bože bože :D:D NĚKDY (:D) stačí jen pořádně číst a klidně několikrát dokola :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ryder3.0 : Já mám GTA 4 original na PC a musím říct že bylo lepší když jsem měl warez verzi. Protože s tou originálkou bylo tolik problémů... RGSC, GFWL, atd.... A celé mě to nějak blbne dřív mě to nedělalo. A Multiplayer mám taky nějakej pošahanej... Jinak k tomu CD Key, ta aktivace se dá zrušit kdybys tu hru chtěl třeba prodat atd... Jinak SP3 není nutností dá se to obejít. Takže hrát můžete klidně na SP2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem. rád bych pomohl..ale moc nemám jak..já sem s tím měl taky problém..ale je to udělané tak že když si to chceš ukládat tak se musíš zaregistrovat..taky jsem ten productkey hledal ale nenašel a potom se přeinstaloval win a už jsem to znova nedělal..takže moje rada..hledej, hledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Stačí si vytvořit offline účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 A jak si ho mám vytvořit?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 já mám origo :D a ten windows live je stejně nějakej divnej...ty savy sem ještě nesprovoznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 já mám origo :D a ten windows live je stejně nějakej divnej...ty savy sem ještě nesprovoznil Možná to bude tím, že nesmíš mít zadanou Českou republiku :o)) U ní tě to bude vždy házet do offlinu. Vyplň si jméno a jako zemi použij United Kingdom. GTA 4, Fallout 3 fungují naprosto spolehlivě :o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 A když to chci dát do offlinu tak mi to píše nějaký blbosti ohledně Product Number nevíte co s tím ???? !!!!! jo a není to originál !!!!!a nedává mi to ani navíběr země kde žiju nevíte někdo co s tím??????????????? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 takže mám nový problém gta4 se mi vůbec nechce zpustit přikládám screen neví někdo co to je?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 prosím apson jednu radu :( klidně pošlu všechny ty nesmysly kredity bo co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Skus to celý přeinstalovat nebo skus dát opět crack a nebo to skus přepatchovat jinak nwm skus to a pls nevíš jak se dostat do offline účtu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ryder3.0 ty to GTA instalujes ze ? tak dej to druhe to WS/windowsshell.manifest (to nedavej ) Nebo jestli uz ho mas nainstalovane tak dej jinej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 mám origo chlapci :-) ....a to gta4 se mi znechutilo natolik tou instalací že ho asi hodim z okna edit:yakuza když dám to v pravo tak se nic neděje :) u toho v levo se mi aspon objeví okno(screen viz. dole) pak dám play spustí se nějáký ho**o v příkazovym řádku a nic...nejedeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Service pack asi nemáš aktuální,co? :dozey: //tak koukám,že někdo to už psal... Zkusil bych patche a aktuální drivery a nebo přeinstalovat os,napiš nám taky co máš vůbec za sestavu,ať víme na čem chceš hrát. Já origo gta 4 měl a úplně bez problémů,takže to nebude chyba ve hře,ale mezi židlí a klávesnicí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 service pack mám aktuální pokud je nejnovější 3...nechceš se mě ještě zeptat jestli mám legal nebo ilegal system? reinstal os nehrozí.....už jenom proto že ho nemám dýl jak 2 měsíce ...a hraju na dobrym stroji...:blink: ...ale abych tě uspokojil jen pro představu myslim že i kdybych to měl rozjet na low detaily tak toto postačí :inteláckej quad core 2,66ghz ,nvidia gf9800 gt ,ram 2x 2gb , chceš ají velikost mejch ponožek?:dozey: a pls nepiš mi že je to tím že mám XP...jinak vytrhnu kabely ze zásuvky....ta hra už mi běžela.....asi zkusim reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ..nechceš se mě ještě zeptat jestli mám legal nebo ilegal system? reinstal os nehrozí... ...ale abych tě uspokojil jen pro představu myslim že i kdybych to měl rozjet ..chceš ají velikost mejch ponožek?:dozey: a pls nepiš mi že je to tím že mám XP...jinak vytrhnu kabely ze zásuvky....ta hra už mi běžela.....asi zkusim reinstall Tak si škubni ty vole,co si myslíš?Lidi se ti tady snažej pomoct a ty se budeš chovat takhle?Tak na tebe kašlu,salám alajkum! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ,salám alajkum! :roll: chtěl sem rady od zkušenejch co tu hru mají,ne těch co viděli jen obrázky ze hry v nějáký knížce!určitě sem nechtěl pomoci od někoho kdo si myslí že za pc sedim poprvý.......ztráta času radši toto lockněte edit:jo, ted napiš:tu hru mám už 5x dohranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Já měl origo a taky jsem jí dohrál minimálně 2x .... :dozey: prostě pokuď ti normálně fungovala,tak bude chyba třeba ve smazaný knihovně nebo něco,ale jak píšu,to nemá cenu,ty o radu nestojíš,stojíš akorát tak o nahnaný příspěvky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.