Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ryder3.0 : Já mám GTA 4 original na PC a musím říct že bylo lepší když jsem měl warez verzi. Protože s tou originálkou bylo tolik problémů... RGSC, GFWL, atd.... A celé mě to nějak blbne dřív mě to nedělalo. A Multiplayer mám taky nějakej pošahanej...

Jinak k tomu CD Key, ta aktivace se dá zrušit kdybys tu hru chtěl třeba prodat atd...

Jinak SP3 není nutností dá se to obejít. Takže hrát můžete klidně na SP2.

Odesláno

Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem.

Odesláno
Čau pls nevíte někdo jak vyřeším u GTA 4 savy - ukládání??? Píše mi to tam ať se registruji na Windows LIVE ale to GTA není originál. Ono to po mě chce nějakej serial ale ten nemám a na internetu to nenajdu protože jsou už použitý. Četl jsem že se to dá udělat nějak offline ale na to jsem nepřišel když jsem těm lidem napsal jak se to pořádně dělá nikdo nenapsal tak pls pomoct děkuji všem ochotným lidem.

rád bych pomohl..ale moc nemám jak..já sem s tím měl taky problém..ale je to udělané tak že když si to chceš ukládat tak se musíš zaregistrovat..taky jsem ten productkey hledal ale nenašel a potom se přeinstaloval win a už jsem to znova nedělal..takže moje rada..hledej, hledej...

Odesláno

service pack mám aktuální pokud je nejnovější 3...nechceš se mě ještě zeptat jestli mám legal nebo ilegal system? reinstal os nehrozí.....už jenom proto že ho nemám dýl jak 2 měsíce ...a hraju na dobrym stroji...:blink: ...ale abych tě uspokojil jen pro představu myslim že i kdybych to měl rozjet na low detaily tak toto postačí :inteláckej quad core 2,66ghz ,nvidia gf9800 gt ,ram 2x 2gb , chceš ají velikost mejch ponožek?:dozey: a pls nepiš mi že je to tím že mám XP...jinak vytrhnu kabely ze zásuvky....ta hra už mi běžela.....asi zkusim reinstall

Odesláno
..nechceš se mě ještě zeptat jestli mám legal nebo ilegal system? reinstal os nehrozí... ...ale abych tě uspokojil jen pro představu myslim že i kdybych to měl rozjet ..chceš ají velikost mejch ponožek?:dozey: a pls nepiš mi že je to tím že mám XP...jinak vytrhnu kabely ze zásuvky....ta hra už mi běžela.....asi zkusim reinstall

Tak si škubni ty vole,co si myslíš?Lidi se ti tady snažej pomoct a ty se budeš chovat takhle?Tak na tebe kašlu,salám alajkum! :roll:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu