jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 multiplayer sa asi neda hrat ked ma clovek cfw ze?:) len hry co sa nepripajaju na psn cize ziadna skoro...takze sa ani cfw neoplati mat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=77695 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 tady máš nějaký hry co se pře PSN daj hrát i s CFW ;) Zingl rychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Multiplayer se nedá hrát přes internet, když ho hra má přes PSN, ale přes AD-hoc jdou hrát všechny které ho mají... (některé hry, ale přes PSN hrát jsou s pluginem PSNabler vit tutoriály...) Když nemáš CFW tak si hry musíš za celkem velký prachy kupovat, s CFW si je jednom stáhneš zadarmo... EDIT: sakra píšu nějak pomalu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jj:) len pisu ze su s tym problemy .....a da sa to hrat aj cez 5.03 gen-c? inac zingl....ak pametas.... este zhanam to psp co som bol v tescu a dali mi "vyskusat" psp tak mi ho dali do ruk a nedali k nemu baterku:) tak som sa na nu pytal.....a ze nie:) blb predavacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Musej ti PSP zapnout, to je blbost .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jo dá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ok no diks a tkaka mala otazocka este oplati sa mi kupit teda to psp uplne nove za 180€ asi pojde CFW nahodit/ mam tie stare predavacky presvedcit nech mi to psp zapnu? oplati sa to?/ak napieste oplati tak este otazka ona mi zapne to PSP to co si ja kupim ci z vykladu? a keby nemali uz napredaj s takym fw tak sa spytat ci mi preda to z vykladu?:...diks a este jedna 100% neni sanca ani 0,000000000000000001% ze sa brickne ale nieco stane psp ked pojdem cez mhu abo chicken na 5.03 gen-c? diks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 1. když si koupíš úplně nové PSP tak na tom CFW na 90% nerozjedeš... 2. 3. žádný brick nehrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 mg :) predpokladam ze mam vytypovany obchod kde sa netoci tovar.......a tam by som ho nasiel....urciet si myslim.... a 2. ma zajima:) tak este ...xD ten plugin co je na psn musim byt uz zaregistrovany predtym az mozem hrat hry? ak j ak osa zaregistrujem bez ofw a idu na nom vsetky hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Co si takhle přečíst ten návod ? http://console-forum.net/showthread.php?t=77695 Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jojinkho
multiplayer sa asi neda hrat ked ma clovek cfw ze?:) len hry co sa nepripajaju na psn cize ziadna skoro...takze sa ani cfw neoplati mat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts