jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 multiplayer sa asi neda hrat ked ma clovek cfw ze?:) len hry co sa nepripajaju na psn cize ziadna skoro...takze sa ani cfw neoplati mat?
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=77695
0 pigi96 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 tady máš nějaký hry co se pře PSN daj hrát i s CFW ;) Zingl rychlejší.
0 charlestone Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Multiplayer se nedá hrát přes internet, když ho hra má přes PSN, ale přes AD-hoc jdou hrát všechny které ho mají... (některé hry, ale přes PSN hrát jsou s pluginem PSNabler vit tutoriály...) Když nemáš CFW tak si hry musíš za celkem velký prachy kupovat, s CFW si je jednom stáhneš zadarmo... EDIT: sakra píšu nějak pomalu :D
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 jj:) len pisu ze su s tym problemy .....a da sa to hrat aj cez 5.03 gen-c? inac zingl....ak pametas.... este zhanam to psp co som bol v tescu a dali mi "vyskusat" psp tak mi ho dali do ruk a nedali k nemu baterku:) tak som sa na nu pytal.....a ze nie:) blb predavacka
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Musej ti PSP zapnout, to je blbost ..
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 ok no diks a tkaka mala otazocka este oplati sa mi kupit teda to psp uplne nove za 180€ asi pojde CFW nahodit/ mam tie stare predavacky presvedcit nech mi to psp zapnu? oplati sa to?/ak napieste oplati tak este otazka ona mi zapne to PSP to co si ja kupim ci z vykladu? a keby nemali uz napredaj s takym fw tak sa spytat ci mi preda to z vykladu?:...diks a este jedna 100% neni sanca ani 0,000000000000000001% ze sa brickne ale nieco stane psp ked pojdem cez mhu abo chicken na 5.03 gen-c? diks
0 charlestone Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 1. když si koupíš úplně nové PSP tak na tom CFW na 90% nerozjedeš... 2. 3. žádný brick nehrozí...
0 jojinkho Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 mg :) predpokladam ze mam vytypovany obchod kde sa netoci tovar.......a tam by som ho nasiel....urciet si myslim.... a 2. ma zajima:) tak este ...xD ten plugin co je na psn musim byt uz zaregistrovany predtym az mozem hrat hry? ak j ak osa zaregistrujem bez ofw a idu na nom vsetky hry?
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Co si takhle přečíst ten návod ? http://console-forum.net/showthread.php?t=77695 Lock
Otázka
jojinkho
multiplayer sa asi neda hrat ked ma clovek cfw ze?:) len hry co sa nepripajaju na psn cize ziadna skoro...takze sa ani cfw neoplati mat?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts