Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

cfw multiplayer


jojinkho

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Multiplayer se nedá hrát přes internet, když ho hra má přes PSN, ale přes AD-hoc jdou hrát všechny které ho mají... (některé hry, ale přes PSN hrát jsou s pluginem PSNabler vit tutoriály...)

Když nemáš CFW tak si hry musíš za celkem velký prachy kupovat, s CFW si je jednom stáhneš zadarmo...

EDIT: sakra píšu nějak pomalu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ok no diks a tkaka mala otazocka este oplati sa mi kupit teda to psp uplne nove za 180€ asi pojde CFW nahodit/ mam tie stare predavacky presvedcit nech mi to psp zapnu? oplati sa to?/ak napieste oplati tak este otazka ona mi zapne to PSP to co si ja kupim ci z vykladu? a keby nemali uz napredaj s takym fw tak sa spytat ci mi preda to z vykladu?:...diks a este jedna 100% neni sanca ani 0,000000000000000001% ze sa brickne ale nieco stane psp ked pojdem cez mhu abo chicken na 5.03 gen-c? diks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mg :) predpokladam ze mam vytypovany obchod kde sa netoci tovar.......a tam by som ho nasiel....urciet si myslim.... a 2. ma zajima:)

tak este ...xD

ten plugin co je na psn musim byt uz zaregistrovany predtym az mozem hrat hry? ak j ak osa zaregistrujem bez ofw a idu na nom vsetky hry?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu