Mafamous-m.k Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nedávno jsem přeinstaloval Windows na notebooku: Sony VAIO NR-31Z a nyní nemůžu ovládat jas displaye. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jas můžeš ovládat přes nastavení Windowsu. Pokud ti to nefunguje přes klávesnici, zřejmě ti tam chybý nějaký ovladač. Ale jde to i přes Windows, jen napiš jaký tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nastavení napájení/nabíjení ... Control Panel/Hardware and Sound/Power Options/Edit Plan settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Musíš doinstalovat SW od Sony http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VGN-NR31Z_T&l=cs_CZ Doporučuju v Původní instalace stáhnout Original Utilities Package... jinak všechno to ovládání je tuším v Sony Vaio Event Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mám Windows Vista, ale chtěl bych aby mě to šlo klávesami, ale nevím jaký ovladač na to musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mám NS11S/S a na předinstalovanejch Vistách mi všechny Hotkeys šlapali v pohodě, na Seven mi jde jen zvuk přes Hotkeys a jas musím nastavovat vpravo dole na liště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mě de taky jen zvuk a mam Visty. A žádný nastavení tady asi neny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mám NS11S/S a na předinstalovanejch Vistách mi všechny Hotkeys šlapali v pohodě, na Seven mi jde jen zvuk přes Hotkeys a jas musím nastavovat vpravo dole na liště. Nastavení napájení/nabíjení ...Control Panel/Hardware and Sound/Power Options/Edit Plan settings Četl si to aspoň trochu ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ta ikona kde je baterka. Na tu klikni a tam máš nastavení jasu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ten SW pro Vaia jsem si stahnul a nainstaloval a stale to nefunguje. Kdyz zmáčknu na bateru tak tam neni nic o jasu:-).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tvl klikni na baterku a je tam hned todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nebo i takhle (Windows 7): Modrá je jak se tam dostaneš, červená je CÍL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mám Visty. Zde odkaz na obrázek že tam nic o jasu nemam: http://s2.imgupload.cz/img/--/180517/IOEB7/obrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vždit ti to tu postuju ježiš marja. Tak to snad podle toho udělám. Když si rozklikneš tu baterku a tam klikneš na "další možnosti napájení" a tam to JE!!!!!! Nebo to udělej sakra podle mého obrázku. Cestu tam máš jasně napsanou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mafamous-m.k
Nedávno jsem přeinstaloval Windows na notebooku: Sony VAIO NR-31Z a nyní nemůžu ovládat jas displaye. Neví někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.