Cyborg22 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Cus když se chci connectnout k PSN s firmwarem 5.03 GEN-A/B tak mi to hodi error 805F0005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 PSn nejde na žádným CFW... Pokud chceš hrát hry, tak musíš použít PSNEnabler plugin. Pro nakupování musíš použít PC aplikace MediaGo a USB fake plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyborg22 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ja mam PSnabler a proste se nepripojem ani tabulku se sign up ani registrace nic proste obtaining IP adress a pak tenhle error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 skus 5.03M33-6 mému kámošovi to na tom fungovalo a na genu ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ja mam PSnabler a proste se nepripojem ani tabulku se sign up ani registrace nic proste obtaining IP adress a pak tenhle error http://console-forum.net/showthread.php?t=77695 A jinak jak psal tekk "Pro nakupování musíš použít PC aplikace MediaGo a USB fake plugin" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 mám stejnej problém, stejná chyba, v topicu na který byla sice tato chyba zmiňovaná několikrát ale nikdo zatím neřekl co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Presne tak taky mi nejde ten plugin.PS STORE je mi celkem jedno, ale hry proste nerozchodim chce to neustale update FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Presne tak taky mi nejde ten plugin.PS STORE je mi celkem jedno, ale hry proste nerozchodim chce to neustale update FW. jj, ale hlavně tahle chbya má znamenat: Connection error while connecting to PS Store, no internet connectivity ale já mám plnej signál wifi, a vše ostatní po netu jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 mě to dělá to stejný,mam psp 3000 GEN-C a mam i PSNabler,co s tim mam udelat abych se na psn dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cyborg22
Cus když se chci connectnout k PSN s firmwarem 5.03 GEN-A/B tak mi to hodi error 805F0005.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.