tigi Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 To Jindrous: Nejde to, teda aspon mne. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 už ti to jde?dej sem vědět to jsem zvědavej :-) To Jindrous: Nejde to, teda aspon mne. Tak vyřešeno, problém byl s názvem složky ... Citovat
tigi Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Jo jak pise keny tak se to povedlo :) v nazvu jedne slozky chybely dve nuly :D Citovat
gallic Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 po uprave can flag remomoverem se mi vytvori dalsi soubor stejne pojmenovany akorat z priponou bak nevim ktery se ma pak projet tim calculatorem ten bez pripony nebo ten z tou priponou Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Pořád pracuj s tim bez přípony Citovat
gallic Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 jo dik skusim prvni pokus nevisel delal sem to presne obracene Citovat
gallic Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Nejspis sem udelal nekde nejakou chybu nebo sem mel banana i na hdd,na zabanovany konzoli je profil videt na novy videt neni nejde udelat ani recover gamertag pri recoveru to vypise chybu 80150003:429496729 o recover jsem se pokousel na zaloze origo profilu mozna to hrabani na hdd uz to nejak podelalo nevim.Pokut to neviresim tak snad novou konzoli vratim nebo prodam takhle mi je k nicemu. Citovat
Jindrous Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Takže jak jsem to měl vše podle návodu v pořádku a profil byl vidět na onou xboxech, tak ted už je to zase jinak a opět není vidět, hrál jsem na xboxu s banem dosáhl nějaký gečka a kartu s profilem jsem dal do xboxu bez banu a opět to píše corrupted profil :-((( Před tím ale byl vidět v obou konzolích...Podle mě jakmile dosýáhnete nějaký gečka tak to zase bude jak to bylo před úpravou bohužel .... je nějaké řešení?Díky Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Nejspis sem udelal nekde nejakou chybu nebo sem mel banana i na hdd,na zabanovany konzoli je profil videt na novy videt neni nejde udelat ani recover gamertag pri recoveru to vypise chybu 80150003:429496729 o recover jsem se pokousel na zaloze origo profilu mozna to hrabani na hdd uz to nejak podelalo nevim.Pokut to neviresim tak snad novou konzoli vratim nebo prodam takhle mi je k nicemu. Tak s tim ti asi nepomůžu, jestli děláš opravdu všechno podle návodu, tak nevim Takže jak jsem to měl vše podle návodu v pořádku a profil byl vidět na onou xboxech, tak ted už je to zase jinak a opět není vidět, hrál jsem na xboxu s banem dosáhl nějaký gečka a kartu s profilem jsem dal do xboxu bez banu a opět to píše corrupted profil :-((( Před tím ale byl vidět v obou konzolích...Podle mě jakmile dosýáhnete nějaký gečka tak to zase bude jak to bylo před úpravou bohužel .... je nějaké řešení?Díky Jedině profil zase obnovit podle návodu Citovat
Jindrous Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Takže pokaždý když si přenesu na pamětovce profil do xboxu s banem tak mám počítat s tou procedurou ? no toje děsný ...nejde to udělat nějak natrvalo??? Já si ten profil chci brát občas na ten xbox s banem, ale takhle to pořád dle návodu upravovat to je vopruz...snad to nějak půjde jinak a natrvalo, nevím ale jak.... Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Bohužel žádnej tut, kde je to natrvalo jsem neviděl, protože po modifikaci profilu na zabanovanym Xku se profil zase blokne a s tim nic neuděláš. Jediný řešení je profil obnovit a mít ho dvakrát, jednou třeba na kartě/HDD a s tím hrát na nezabanovaných Xboxech a na druhý paměti zase profil pro zabanovaný. A nebo mit na jedný kartě dva profily ... :) Citovat
Jindrous Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 jasně to jde ale nikdy nebudu na tý pozici kde jsem skončil :-( chtěl jsem to mít takhle: na jednom profilu hrát na obou xboxech s tím že budu pokračovat ve sbírání geček na obou nezávisle...tak jsem to pochopil že to půjde když si pohraju dle návodu, ale že se bude profil blokovat zas a zas to jsem nevěděl... takhle to víceméně postrádá smysl se s tím obnovováním dělat...páč se to zase blokne ... Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Spíš je to pro lidi, který si koupí nový Xko a to s banem prodaj a aby nepřišli o Gčka, tak profil obnoví podle tohohle Citovat
gallic Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 Rozhodne tet vim ze jsem mnel profil nejspis obnovit normalne pres livko a na gecka se vykaslat tim hrabanim na HDD jsem nejpspis neco podelal chtel jsem stim profilem dal chodit na livko.Jete jedna vec pri vytvareni novyho profilu mne to taky nahlasilo chybu stim ze to mam skusit pozdeji. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 Rozhodne tet vim ze jsem mnel profil nejspis obnovit normalne pres livko a na gecka se vykaslat tim hrabanim na HDD jsem nejpspis neco podelal chtel jsem stim profilem dal chodit na livko.Jete jedna vec pri vytvareni novyho profilu mne to taky nahlasilo chybu stim ze to mam skusit pozdeji. Vytáhni HDD z Xka a profil ulož na kartu/ interní pamět u Arcade Jaspera, potom zkus ten profil nakopírovat na HDD. Udělal sis zálohu? Citovat
gallic Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 zalohu jsem delal jen sem asi udelal chybu nekde jinde a to ze sem mnel nastavenou jinou zemi v regionu tak pro to to neslo Citovat
Jindrous Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 je tu někde návod jak obnovit profil přes live z xboxu bez banu v čem je výhoda a nevýho oproti tomuto postupu?díky Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Čti ;) Kdo tento návod využije? Návod je určený pro lidi, kteří potřebují zprovoznit profil ze zabanovaného Xboxu na nezabanovaném (profil se tváří jako poškozený) a při tom nechtějí přijít o ajchy, které nahráli od doby, kdy dostali ban (pokud totiž profil obnovíte přes Live služnou Recover GamerTag, tak o ně přijdete). - asi největší výhoda, žadný jiný rozdil tam neni http://support.xbox.com/support/en/us/nxe/xboxlive/playxboxlive/accountroamingandrecovery/recoveryourgamertag.aspx ofiko návod přes recovery gamertag Citovat
Jag Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Zdravim. Mam problem s poslednim bodem. Vsechno jsem udelal jak jsem mel. Ale ted kdyz si ten profil mam nakopirovat na hdd tak to nejde. Prosim pomoc Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Co ti to pise? Mas Visty nebo Seven? V rizeni uzivatelskych uctu vypni tu kontrolu, jsem tady z iTouche, takze ti nereknu, jak se to primo jmenuje, je to kontrola programů. Citovat
Jag Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Ono to prave nic nepise dam kopirovat ten profil ale kdyz ho chci dat vlozit tak to nejde.Mam win 7 a spoustim to pres spravce Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Jo, asi vim cim to je, zkus si pohrat s tou kontrolou, presne ti to nereknu, k PC se dostanu az zejtra odpoledne, takze jestli nepospichas, pockej si ... Nebo zkus vygooglit xport360 drag and drop problem. Citovat
Jag Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Jo diky moc uz jsem myslel ze jsem prisel o profil :-) Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2010 Takže je to Ovládací panely\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\Uživatelské účty\Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů -> Nikdy neupozornovat -> OK. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.