Molda22 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Co je podle vás lepší? mě se líbí obě dvě hry,ale jednoznačně lepší uplněve všem je Smash court tennis 3. Grafika neuvěřitelně lepší než u virtua tennisu. systém kariery,hratelnost,ovladani,pohyby,zvuky,hodne hracu (i kdyz je vetsina z tech cca 300 vymyslenych,tak to nevadi,je to jen jedine dobre,ze to neni tak stupidni jako u virtua tennisu,ze na kazdem challangeru hrajes proti federerovi atd . takže zase je lepší smash court tennis jediny problem smash court tennis 3 je obtižnost. je to až neuvěřitelně lehké.hlavně kariera.v tomhle byl virtua tennis trochu lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Co je podle vás lepší? mě se líbí obě dvě hry,ale jednoznačně lepší uplněve všem je Smash court tennis 3.Grafika neuvěřitelně lepší než u virtua tennisu. systém kariery,hratelnost,ovladani,pohyby,zvuky,hodne hracu (i kdyz je vetsina z tech cca 300 vymyslenych,tak to nevadi,je to jen jedine dobre,ze to neni tak stupidni jako u virtua tennisu,ze na kazdem challangeru hrajes proti federerovi atd . takže zase je lepší smash court tennis jediny problem smash court tennis 3 je obtižnost. je to až neuvěřitelně lehké.hlavně kariera.v tomhle byl virtua tennis trochu lepší. no to ja nevim, ja hral zatim jen VT3 na nejtezsi a bezne sem je porazel s nulou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 lepsi je smash court tennis 3..uz jsem 3 v zebricku ATP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 pokud clovek nejak extra moc netrenoval ve virtua tennisu,tak pokazde kdyz se dostal na nove lepsi turnaje kdyz se dostatecne zvedl v zebríčku,tak tam vždycky na chvili byly vyrovnane zapasy nez se zase clovek zlepsil. ale u smash court tennisu, postupuju karierou uplne hladce,i kdyz jsem byl na 180.miste v zebricku třeba,tak jsem v pohodě poražel tenisty co byly v prvni desitce třeba.a tady tohle by se nestalo ve virtua tennisu,ze by si porazel tenisty treba z top 10 i kdyz by si byl tak nizko na zebricku,jeste nevytrenovany dostatecne atd. ale i tak je smash court tennis 3 o 500% lepší než VT 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Kazdy ma podla mna nieco dobre, vo sct3 sa mi dost pacilo ze sa tam v kariere dalo dost vylepsovat, ale zasa ma sklamalo ze iba do levelu 100, vyzsie to uz neslo, co potom bola dost strata motivacie, sct3 je viac simulatorovy a vt3 arkadovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Virtua Tennis je jednodušší. Nejde si tam tak moc vyhát, jako ve SCT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Po celkem dlouhe dobe otaleni, sem si ten SCT 3 vyzkousel a muzu rict, ze to neni spatna hra. Dokonce dobra. Vlastne je mozna lepsi jak Virtua Tennis 3 (to se nam ty 3 dily hezky sesly :) ). Zatim mam jen porazenych par tennistu a trochu zvetsene zakladni staty, ale hratelnost se zda komplexnejsi jak u VT :) Technicke zpracovani - to je tahak SCT 3. Pastva pro oci i usi. Pokud u VT3 vypadaly damy jako zombie, tady jde o skutecne krasavice s peknou mimikou :) Hold prekvapeni a naramne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Pro mne je jasne volba SCT 3 je vice realnejsi a hratelne tezsi ale jde jen o zvyk.Ale presto si VT 3 rad zahraju s kamosema pres Multiplayer protoze je lehci a je u toho sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Mě chytli obě hry ale Smash 3 je lepší akorat nějak nechapu ty počty do toho žebříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 SCT3 mě nějak vůbec nechytlo nevím proč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Zrovna včera jsem se dostal na 1. místo ATP v SCT3 a pořád mě to celkem baví, Virtua Tennis byl taky dobrej, dost zábavné minihry, i když to ovládání bylo dost arkádovitější. Ne, že by SCT 3 byla nějaká tvrdá simulace....obě hry jsou dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ja uz jsem se na prvni misto dostal davno a hned po tom uz me to prestalo bavit..jak jsem zacal v pohode porazet federera a nadala jsem skoncil..ale hra je to vyborna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 lepší je určitě virtua tenis 3 protože je desetkrát reálnější než smt3 a když se díváš na televizi tak to vypadá hafo podobně i ty styly jsou super jen ta obtížnost je na houbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Já mám jednom VT3, ale na netu jsem četla, že SC3 nemá tak pěknou grafiku a je daleko jednodušší a neodpovídá to tak reálu. Když tady ale čtu ty ohlasy, tak snad do SC3 půjdu.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 podle me je lepsi virtua tenis 3 na 100%:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 prvne jsem hral VT3, ale dneska jsem dostahoval SCT3 a prvne na me moc nezapusobil.. ale po prvni odehrane hre se k VT3 uz nevratim.. vt sazi na skoky po tenisaku, ale sct rozhodne lepe simuluje realitu a vypada i o trochu lip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Pro mne (a vsechny milovniky snadnych her take) byl SCT3 jasna volba:-) Grafika a kariera je skvela, obtiznost je sice opravdu nizka, ale zase se u toho nerozciluju:-) Ja proste obcas potrebuju mit pocit, ze jsem machr:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 No moje řeč. Já u VT3 šílím, protože mi to někdy jde jako psovi pastva. Přesvědčili jste mě. Jdu do STC 3.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.