Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Smash court tennis 3 vs Virtua tennis 3

Molda22

Recommended Posts

Co je podle vás lepší? mě se líbí obě dvě hry,ale jednoznačně lepší uplněve všem je Smash court tennis 3.

Grafika neuvěřitelně lepší než u virtua tennisu. systém kariery,hratelnost,ovladani,pohyby,zvuky,hodne hracu (i kdyz je vetsina z tech cca 300 vymyslenych,tak to nevadi,je to jen jedine dobre,ze to neni tak stupidni jako u virtua tennisu,ze na kazdem challangeru hrajes proti federerovi atd . takže zase je lepší smash court tennis

jediny problem smash court tennis 3 je obtižnost. je to až neuvěřitelně lehké.hlavně kariera.v tomhle byl virtua tennis trochu lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je podle vás lepší? mě se líbí obě dvě hry,ale jednoznačně lepší uplněve všem je Smash court tennis 3.

Grafika neuvěřitelně lepší než u virtua tennisu. systém kariery,hratelnost,ovladani,pohyby,zvuky,hodne hracu (i kdyz je vetsina z tech cca 300 vymyslenych,tak to nevadi,je to jen jedine dobre,ze to neni tak stupidni jako u virtua tennisu,ze na kazdem challangeru hrajes proti federerovi atd . takže zase je lepší smash court tennis

jediny problem smash court tennis 3 je obtižnost. je to až neuvěřitelně lehké.hlavně kariera.v tomhle byl virtua tennis trochu lepší.

no to ja nevim, ja hral zatim jen VT3 na nejtezsi a bezne sem je porazel s nulou...

Odkaz ke komentáři

pokud clovek nejak extra moc netrenoval ve virtua tennisu,tak pokazde kdyz se dostal na nove lepsi turnaje kdyz se dostatecne zvedl v zebríčku,tak tam vždycky na chvili byly vyrovnane zapasy nez se zase clovek zlepsil.

ale u smash court tennisu, postupuju karierou uplne hladce,i kdyz jsem byl na 180.miste v zebricku třeba,tak jsem v pohodě poražel tenisty co byly v prvni desitce třeba.a tady tohle by se nestalo ve virtua tennisu,ze by si porazel tenisty treba z top 10 i kdyz by si byl tak nizko na zebricku,jeste nevytrenovany dostatecne atd.

ale i tak je smash court tennis 3 o 500% lepší než VT 3

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Po celkem dlouhe dobe otaleni, sem si ten SCT 3 vyzkousel a muzu rict, ze to neni spatna hra. Dokonce dobra. Vlastne je mozna lepsi jak Virtua Tennis 3 (to se nam ty 3 dily hezky sesly :) ). Zatim mam jen porazenych par tennistu a trochu zvetsene zakladni staty, ale hratelnost se zda komplexnejsi jak u VT :) Technicke zpracovani - to je tahak SCT 3. Pastva pro oci i usi. Pokud u VT3 vypadaly damy jako zombie, tady jde o skutecne krasavice s peknou mimikou :)

Hold prekvapeni a naramne!!

Odkaz ke komentáři

Zrovna včera jsem se dostal na 1. místo ATP v SCT3 a pořád mě to celkem baví, Virtua Tennis byl taky dobrej, dost zábavné minihry, i když to ovládání bylo dost arkádovitější. Ne, že by SCT 3 byla nějaká tvrdá simulace....obě hry jsou dobré.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu