destroy Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 DOTAZ - 1 Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨ linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ? rád bych to převedl do psp pro všechny. DOTAZ - 2 mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto pořád dokola tak jak tu hru zapnu ? Citovat
0 destroy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 prosím aspon mi řekněte jak sputím ten tekken 6... Citovat
0 santiknov Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 nato potrebujes flashnute PSP!! a kdyz to mas a nejde ti to tak potrebujes treba GEN D3 a nebo to jednoduse zkus stahnut znova od jineho uploadera!! Citovat
0 destroy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 sosl jsem 3 verze a všechny 3 to dělají...a GEN D3 je co prosím tě ? Citovat
0 Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat
0 Kubi.90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Musíš mít flash PSP nebo ChickenHen Přečti si topic pro začátečníky http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat
0 santiknov Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 a pokud si to psp rozjedes podle navodu co ti poslali borci tak by ti mela hra jet bez problemu!! mam GEN D3 a tekkena 6 smazim ostosest ;) Citovat
0 destroy Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2010 já to nějak nechápu protože jsem ho na kartě měl,pak jsem ho smazal a teď jsem ho tam na kartu kopl znovu a nejde...tak proto se divím Citovat
Otázka
destroy
DOTAZ - 1
Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨
linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ?
rád bych to převedl do psp pro všechny.
DOTAZ - 2
mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají
jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto
pořád dokola tak jak tu hru zapnu ?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.