destroy Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 DOTAZ - 1 Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨ linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ? rád bych to převedl do psp pro všechny. DOTAZ - 2 mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto pořád dokola tak jak tu hru zapnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 prosím aspon mi řekněte jak sputím ten tekken 6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 nato potrebujes flashnute PSP!! a kdyz to mas a nejde ti to tak potrebujes treba GEN D3 a nebo to jednoduse zkus stahnut znova od jineho uploadera!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 sosl jsem 3 verze a všechny 3 to dělají...a GEN D3 je co prosím tě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Musíš mít flash PSP nebo ChickenHen Přečti si topic pro začátečníky http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 a pokud si to psp rozjedes podle navodu co ti poslali borci tak by ti mela hra jet bez problemu!! mam GEN D3 a tekkena 6 smazim ostosest ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 já to nějak nechápu protože jsem ho na kartě měl,pak jsem ho smazal a teď jsem ho tam na kartu kopl znovu a nejde...tak proto se divím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
destroy
DOTAZ - 1
Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨
linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ?
rád bych to převedl do psp pro všechny.
DOTAZ - 2
mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají
jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto
pořád dokola tak jak tu hru zapnu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.