destroy Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 DOTAZ - 1 Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨ linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ? rád bych to převedl do psp pro všechny. DOTAZ - 2 mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto pořád dokola tak jak tu hru zapnu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 destroy Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 prosím aspon mi řekněte jak sputím ten tekken 6... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 santiknov Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 nato potrebujes flashnute PSP!! a kdyz to mas a nejde ti to tak potrebujes treba GEN D3 a nebo to jednoduse zkus stahnut znova od jineho uploadera!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 destroy Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 sosl jsem 3 verze a všechny 3 to dělají...a GEN D3 je co prosím tě ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Shady333 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kubi.90 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Musíš mít flash PSP nebo ChickenHen Přečti si topic pro začátečníky http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 santiknov Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 a pokud si to psp rozjedes podle navodu co ti poslali borci tak by ti mela hra jet bez problemu!! mam GEN D3 a tekkena 6 smazim ostosest ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 destroy Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 já to nějak nechápu protože jsem ho na kartě měl,pak jsem ho smazal a teď jsem ho tam na kartu kopl znovu a nejde...tak proto se divím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
destroy
DOTAZ - 1
Doslechl jsem se o Nitro Circus v češtině a našel jsem nedávno i někde¨
linky,pak jsem to hledal znovu ale už jsem nenašel,neví někdo kde to najdu ?
rád bych to převedl do psp pro všechny.
DOTAZ - 2
mám v psp hru Tekken ale když jí zapnu neustále se mi přehrávají
jen souboje a když zmačknu start naskočí další video zápasu a takto
pořád dokola tak jak tu hru zapnu ?
7 answers to this question
Recommended Posts