majkliczek Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 omlouvam se ze zakladam nove tema ele prvni problem jsem vyreil a nevystihoval by nazev muj druhy problem :) jedu vse podle navodu ... http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 mam splnene vseny body dokonce jsem uz rozjel i ten recovery FLAsher ale probleem :) nwm co ted v nema mackat jake soubory jeste prihodit do PSP a vubec co macka mohl by mi to nekdo vysvetlit uplne po lopate ?:( diky moc ja jsem bezmocny uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 panebože, proč ? .. Nahodíš Chickhen a jedeš Stáhněte soubory, rozbalte a složku PSP nakopírujte na kořen karty (při otázce zda-li chcete přepsat dejte ANO - do složky se pouze přidají nové soubory a staré zůstanou) Tak tohle snad nemusim vysvětlovat Aktivujte ChickHEN na vašem PSP - Návod na instalaci ChickHEN No comment Z menu GAME spusťte aplikaci PSPident 0.4. Ta vám na 100% řekne jakou základní desku v PSP máte a jestli ho tedy můžete tímto postupem flashnout. Pokud máte flashnutelnou desku spusťte aplikaci Recovery flasher 1.60. (pokud máte neflashnutelnou desku, tak vás nenechá dál pokračovat v instalaci) V menu aplikace vyberte "Target FW: 5.00" a poté "Install M33 FW. Doporučuje se dát "reset (format) settings as well". Nechte běžet instalaci CFW. PSP se restartuje a máte CFW 5.00M33-6 Tak co na tom nechápeš ? :roll: srry, víc po lopatě to nejde, chybu hledej u sebe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkliczek Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 1)V menu aplikace vyberte "Target FW: 5.00" a poté "Install M33 FW. Doporučuje se dát "reset (format) settings as well". kdyz to dam vypise mi to errory proto se ptam jestli mam pridam nake soubory nebo co nedela to nic presne mi to vypise installing firmware - PSP model : Clasic "Fat" PSP Updater used to extract FW: 500PBP unassiging flashs.... flash2:wasnt't assasigned - that's ok flash3:wasnt't assasigned - that's ok Extracting special updater . PRX... Error OPENING 500.PBP! (0x80010002) loading updater modules ERROR 8001002..atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nemáš špatně nahranej soubor 500.PBP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nemáš špatně nahranej soubor 500.PBP ? jj, tim to je, me se stalo to samy a nemel sem tam ten EBOOT K TEJ ZPRÁVĚ DOLE : no když ses ho tak pěkně ptal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jj, tim to je, me se stalo to samy a nemel sem tam ten EBOOT No tak to je celkem logický, když to napíše hlášku "Error OPENING 500.PBP! (0x80010002)" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majkliczek
omlouvam se ze zakladam nove tema ele prvni problem jsem vyreil a nevystihoval by nazev muj druhy problem :) jedu vse podle navodu ...
http://console-forum.net/showthread.php?t=55429
mam splnene vseny body dokonce jsem uz rozjel i ten recovery FLAsher ale probleem :) nwm co ted v nema mackat jake soubory jeste prihodit do PSP a vubec co macka mohl by mi to nekdo vysvetlit uplne po lopate ?:( diky moc ja jsem bezmocny uz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.