Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

corrupted profile


dEvilps3

Otázka

Mam xbox 360 arcade no ban a prikoupil jsme si k nemu disk 20Gb. Vcera jsem koupil synovcovy 360ku premium s 60Gb diskem, ktera mela ban. Vsechny (muj i jeho)profily jsem dal na tu xboxackou memorycartu , prohodil HDD (vzal jsem si tu 60ku, jemu jsem dal tu mou 20ku), ten 60Gb zformatoval a pak jsem na nej dal muj profil a dal ho do sveho xboxu arkady. Maka. Do premium xboxu jsem dal ten hdd 20Gb z me arkady a dal tam synovcovo profil. Taky maka. Ale jakmile dam jeho profil (a nebo kterykoliv jiny,ktery tam na te premium vytvorim) zpet na tu kartu a dam ho do me arkady, tak to napise corrupted profile.

Nevite, cim to je?

Kdyz dam svuj na tu kartu a dam ho do te premium tak to normalne maka. Jak to udelat aby to makalo i naopak? Aby si mohl svuj profil dat na kartu a stavit se u me a mohli jsme si zaparit oba? Aby to nepsalo corrupted profile? Oba dva maji tu druhou verzy dasboardu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu