ladislavczech Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dobrý den, vím, ze uz to tu je Xkrát ale potreboval bych poradit s konkretní televizi, kterou jsem si vybral. Je to full HD za 6,5 tisic tak mam obavy aby to nebyla nejaka nekvalitni. http://www.proton.cz/mimoradna-nabidka/notebooky-pocitace-it/monitory/lcd-monitor-samsung-p2270hd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajn Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jo, ten samsung je dobrej, ale třeba na alze je o 500 levnější + doprava zdarma http://www.alza.cz/samsung-p2270hd-hdtv-dvb-t-d129209.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 no spíš bych v týhle úhlopříčce kašlal na FullHD, na tak malym obrazu bude vypadat i SD dobře :) sám mám 22" monitor na PS3 (HD Ready) a grafickou kvalitou mi to přijde stejný jak na 42" FullHD plazmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladislavczech Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ja na tu televizi budu koukat tak z 1,5 metru maximalne. Tak by to full HD mëlo byt alespon trochu znát a jestli ne tak si mam radeji koupit nëjakou vetsi priblizne za stejnou cenu ale bez full HD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajn Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 za 6,5 větší televizi nekoupíš, maximálně tak o 24palcovej monitor, ale bez DVB-T, jestli je to HD nebo fullHD nehraje roli, protože stejně jsou téměř všechny tyhle menší televize většinou s fullHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 lada: ja na to koukam z 0,5-1 metru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladislavczech Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 za 6,5 větší televizi nekoupíš, maximálně tak o 24palcovej monitor, ale bez DVB-T, jestli je to HD nebo fullHD nehraje roli, protože stejně jsou téměř všechny tyhle menší televize většinou s fullHD Tak ja si asi koupim tuhle. Snad bude dobrá a snad mi bude stacit jen tech 22” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladislavczech Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 lada: ja na to koukam z 0,5-1 metru ;) A tobe takova velikost staci? Jestli se to da hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 no jelikoz pred 2 lety nebyla lepsi moznost a kdyz chci, tak jdu na plazmu, tak ano, staci ;) .... stejne 98% hrani jsem na tomhle monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladislavczech Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak díky moc. Pak napísu jak jsem dopadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ikingi Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Z vlastní skušenosti: 22 je na 0.5-1.5 m... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Chci se zeptat půjde to připojit k PS3 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69057 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 KukiCZ: Podle popisu ma jen VGA vstup, takze by to sice slo, ale potreboval bys redukci. Radeji si vyber model, ktery ma primo HDMI vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFlag Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 hdmi výstup je nutnej a k němu nějakej lepší kablík pořiď, fullHD je oproti HD ready 1080p.. né, že by to moc her podporovalo, ale časem snad budou, nehledě na 1080p filmy.. asi bych si připlatil, no ale jestli nemáš cash tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj, rad bych vyuzil tohle vlakno k podobnemu dotazu. Chci poridit PS3 a tv k PS3. Uvazuju o: http://plazmove-televize.heureka.cz/panasonic-tx-p42x10y/specifikace/ Nebude tam obraz z PS3 nejak defomovany? Cetl jsem tu, ze vetsina her je stejne na "720p". Budou teda hry na takove uhloprice vypadat dobre ? Cena a uhlopricka TV je super jen neni FULL HD. Za ty penize ale super, chci koukat na olympijske hry a poradne videt zlato za hokej. Mimo jine, chci PS3 hlavne kvuli exkluzivnim titulum (Heavy Rain, Uncharted 2) a NHL2010 online a FF13. Delam dobre ? :) Jsem klasicky PC uzivatel. Ale jak starnu chci mit vse pekne a rychle, neresit nejake dalsi kraviny, proste prijit z prace, pustit a kvalitne si zaparit. Diky moc vase pripadne nazory uvitam i na mail : luckass@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nema smysl ti rikat tohle nebo tamhleta televize. Musis si predstavit to zkaladni! sam mam 22" full HD. 1, na PS3 nemusis mit full HD. vetsina her je 720p - tedy HD ready. 2, na 22" se v zadnem pripade neda koukat z 1.5 metru. To je tak na 0.5-0.7metru. Tedka jsem si koupil 42" full HDcko a ikdyz psali ze na to musis koukat minimalne ze 3 metru. BLBOST. Pokud mas dobrej signal tak se na to muzes koukat i z 1-5metru az 2 metru... uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ladislavczech Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak jsem si koupil tu televizi anedokazu ani slovy popsat jak je nadherny obraz vsem doporucuji opravdu nadhera. Akorat nevim jestli jsem koupil vhodny HDMI kabel koupil jsem nejaky za 200kc s podporou 1080p a zatim asi dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ladislavczech
Dobrý den, vím, ze uz to tu je Xkrát ale potreboval bych poradit s konkretní televizi, kterou jsem si vybral. Je to full HD za 6,5 tisic tak mam obavy aby to nebyla nejaka nekvalitni. http://www.proton.cz/mimoradna-nabidka/notebooky-pocitace-it/monitory/lcd-monitor-samsung-p2270hd.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.