marcschan Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Prosím o radu. Syn má u PSP ( spadlo mu) prasklý display(ne napovrchu, ale vevnitř). je možné s tím něco udělat a za kolik?Díky moc za případné rady.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ano , je to možné stačí nechat vyměnit display. Zaležitost kolem 1000kč podle typu PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcschan Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ano , je to možné stačí nechat vyměnit display.Zaležitost kolem 1000kč podle typu PSP Díky moc, a nebyla by ještě rada, kde to opravují, aspoň přibližně. Jsem z Prahy.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Díky moc, a nebyla by ještě rada, kde to opravují, aspoň přibližně. Jsem z Prahy.Díky Např. v Sony centrum ,ale tam to mají drahý jak prase... Jinak je dobrý si najít nějakýho flashera ,kterej to umí ;) a je to lepší a výhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcschan Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Např. v Sony centrum ,ale tam to mají drahý jak prase...Jinak je dobrý si najít nějakýho flashera ,kterej to umí ;) a je to lepší a výhodnější Tak to už jsem zkoušela- koupila jsem ho z druhé ruky, byl předělaný tak , aby tam šly ISO hry, ale když jsme tam dali orig.hry( např. Fifa 2009), tak to nešlo.Potřebovala jsem to předělat, ale nikoho jsem nesehnala.Ale přesto děkuji moc za radu.Ahoj:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 http://www.servis-konzoli.cz/item-servis/vyrobek-sony-psp http://www.playstation-obchod.net/servis staci pouzit google je toho dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak to už jsem zkoušela- koupila jsem ho z druhé ruky, byl předělaný tak , aby tam šly ISO hry, ale když jsme tam dali orig.hry( např. Fifa 2009), tak to nešlo.Potřebovala jsem to předělat, ale nikoho jsem nesehnala.Ale přesto děkuji moc za radu.Ahoj:? ja jsme flasher, vymena te vyjde na 1200kc... vic ne, pokud bych to delal ja zdarma bych updatoval na nejnovejsi fw na kterem ti nove hry pojedou:) ale jsi z prahy, takze si sezen kontakt na anonymouse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 pokud chceš můžu ti vyměnit displej + ti dám nejnovější FW na hraní ISO/CSO her a za dobrou cenu a jsem z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jináč v SOny servisu stojí oprvava displeje (výměna) 2500 neztratíte a tim záruku ale ta je Vám už na nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marcschan Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 pokud chceš můžu ti vyměnit displej + ti dám nejnovější FW na hraní ISO/CSO her a za dobrou cenu a jsem z Prahy Ahoj, tak to bych byla ráda. syn ho má teď na soustředění( používá ho aspoň jako MP3), tak až dorazí, tak bych se nějak ozvala.A jakým způsobem bys to dělal, to asi není na počkání,že.Dík marcschan:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jináč v SOny servisu stojí oprvava displeje (výměna) 2500 neztratíte a tim záruku ale ta je Vám už na nic! ^^ Radši ztratim záruku než nehrát ISO hry ... když to dáš do Sony tak ti udělaj update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marcschan
Prosím o radu. Syn má u PSP ( spadlo mu) prasklý display(ne napovrchu, ale vevnitř). je možné s tím něco udělat a za kolik?Díky moc za případné rady.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.