Rasputincz Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Dobrý den, odpověd na tenhle problém jsem hledat po všech forech již delší dobu, ale nikde jsem nenašel přesnou odpověd a proto se Vás chci zeptat, existuje nějaká možnost, jak si "frapsovat" videa z her na xboxu360 nebo dělat aspon screenshoty? Předem dík za odpovědi Rasp.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 buď přistavenou kamerou natáčet, nebo nahrávat na DVD rekordér.Jiný způsob zatím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rasputincz Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 buď přistavenou kamerou natáčet, nebo nahrávat na DVD rekordér.Jiný způsob zatím není No nějaký DVD rekordér od Panasonic mám, ale přesný typ ted z hlavy nevím, neměl bys náhodou odkaz na nějaký smysluplný návod, jak to zprovoznit? :P Technika opravdu není moje doména :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 DVD rekordér (nejlépe s HDD), TV karta v PC, EasyCap (asi nejlevnější alternativa),... Co se týče DVD rekordéru, tak musíš mít takový typ, aby to vstupu šlo zapojit např. HDMI, odkud bys pak mohl nahrávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Nebo je zde i možnost jít cestou Dazzle DVC. Ovšem, na Xbox 360 se mi to ještě z neznámého důvodu nechce rozběhnout, nebo spíš nechce jít obraz. Na PS3 to funguje bez problému. Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rasputincz
Dobrý den,
odpověd na tenhle problém jsem hledat po všech forech již delší dobu, ale nikde jsem nenašel přesnou odpověd a proto se Vás chci zeptat, existuje nějaká možnost, jak si "frapsovat" videa z her na xboxu360 nebo dělat aspon screenshoty?
Předem dík za odpovědi
Rasp.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.