Cimmi Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, je možné přes USB k xboxu připojit externí disk? Tipoval bych,že ne. Další dotaz zní, zda někdo neví, kdy budou v ČR dostupné originál disky pro 360ku, už jej zháním asi měsíc a nikde za rozumný prachy nejsou :cry:. A poslední dotaz, na disk lze nainstalovat hry a pak bez DVD v mechanice normálně hrát, že? Mockrát díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 1 . Přes USB jsem zkusil připojit externí disk na kterém mám fotky , filmy , a hudbu , ale nic z něho nejde přehrát . 2 . Čemu říkáš rozumné prachy ? 120 GB HDD k xboxu lze koupit okolo 1000 - 1100 Kč . 3 . Na HDD jdou nainstalovat hry aby jsi si šetřil mechaniku a snížil hlučnost xka ,protože při hraní mechanika stojí - ale hra musí být v mechanice . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostsoul Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Originální disky na XBOX360 jsou normálně k dostání. Nové kousky 120GB jsou kolem 2500kč, bazarovky kolem 1000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 1) Externí disk, musí být formátovaný pro Xbox 360 a lze tam mít jenom obrázky, hudbu a filmy. Hry na něj nelze ukládat. 2) Originál HDD normálně dostupné jsou, bohužel jsme v ČR a prodejci jsou praštěný a ceny jsou +2000 Kč což je katastrofa. Proto je lepší si ho koupit například na aukro.cz kde je zcela nový ale o polovinu levnější. Například 120GB HDD za 900 Kč. 3) Ano, ale disk musí být v mechanice pro ověření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cimmi Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Díky všem za odpovědi. Takže je to de facto tak jak jsem si myslel. Jen s tím sehnáním disku je to blbý. Asi měsíc ho zháním. Dá se sehnat za 2500,-, ale to už je trochu moc. Některý obchody ho maj za 1700,-, ale tam zase není dostupný. Bavil jsem se s obchoďákama z různých eshopů a prý už jim do ČR nedorazily disky na Xko 3 měsíce. Aukro je dobrý nápad, ale nenašel jsem tam nic novýho a záruka 6m je málo :o). Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Teď jsem se dozvěděl od Unovn , že je možnost si objednat 250 GB HDD za cenu okolo 1400 Kč - poštovné zdarma zde : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30827 Lze tam zároveň objednat i TRANSFER KIT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 sry za OT, ale jak tu pisete, jde pripojit HDD s tim, ze ho naformatuji pro xko a budu tam mit filmy? Mohl by nekdo hodit link na navod jak na to? Nejlepe v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cimmi Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 to: Toro Čus, máš s tímto shopem nějaký zkušenosti? Jen, že bych si nerad objednal disk z Hong Kongu a oni mi poslali cihlu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Máš tam napsaný , že jsem se to teprve dozvěděl ( Unovn to našel na netu a chce si to objednat ) , takže s tím žádné zkušenosti nemám . Čteš PM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koudy00 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Tak s eshopem z Honk Kongu mám zkušenosti objednávám díly jen odsud trvá to zhruba 14 dní a zboží vám příjde objednal sem si ted baterku s kabebel do ovladače za necelejch 6 dolarů super ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cimmi
Zdravím,
chtěl jsem se jen zeptat, je možné přes USB k xboxu připojit externí disk?
Tipoval bych,že ne.
Další dotaz zní, zda někdo neví, kdy budou v ČR dostupné originál disky pro 360ku, už jej zháním asi měsíc a nikde za rozumný prachy nejsou :cry:.
A poslední dotaz, na disk lze nainstalovat hry a pak bez DVD v mechanice normálně hrát, že?
Mockrát díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.