Luce Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Zdravím, mám krátce nové PSP 3004, fw 5.51. Uvažuji o koupi pam.karty. Jakou kartu by jste mi doporučili dle vašich zkušeností. Koukal jsem na různé e-shopy a váhám mezi několika kartami, ceny se liší shop od shopu. SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 8GB (cca 600-800Kč jak kde). SanDisk Memory Stick Pro Duo Ultra II 8GB (cca 1000Kč) SONY MemoryStick PRO Duo Mark2 MSMT16G 16GB (cca 1700Kč). SanDisk Memory Stick Pro Duo Ultra II 16GB (cca 2100Kč) Radši bych koupil nějakou 16GB, ale ty jsou přece jenom dražší, takže asi pořídím jen 8GB. Docela se mi zamlouvá SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 8GB, pokoušel jsem se na netu najít rychlost této karty, ale nikde jsem to nenašel. Jediné co jsem našel je diskuze na fóru sandisku a sice: "standard and gaming are the same. ultra II is 10 MBps about 2 times faster than gaming or standard cards." Takže se nakonec asi přikloním k SanDisk Memory Stick Pro Duo Ultra II 8GB, vyjde cca na 1000Kč. Myslíte, že je to dobrá volba ? Nebo radši vzít nějakou 16GB a případně jakou s ohledem na rychlost a cenu ? Předem díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No,jelikož si ISO hry nezahraješ,takže kartu budeš mít jen na ukládání pozic,filmy a hudbu,tak ti postačí asi jen tato SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 8GB...Ale počkej na další názory;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja bych taky vzal tu co rekl ferniii,iso hry hrat nebudes,tak by stacila klidne i nejaka obycejna 8gb za 500 cca:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tak ty ISA treba brzo budou tak pokud mas prachy vzal bych nakou rychlou ;) aspon budes pripravenej na potom... Doporucuju Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luce Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No já pevně doufám v to, že si časem zahraju i ISO hry, že se to podaří chytrým hlavám obejít. Takže bych chtěl takovou kartu, která by zvládala všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak v tom případě tuhle SanDisk Memory Stick Pro Duo Ultra II 8GB...Pokud se ti nechce jít do 16 GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já bych ti mohl vřele doporučit tu sandisk 8 GB pro gaming.....sám ji mám už přes rok a je na všechno pohotová....doporučuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luce Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Na aukru jsem našel 16GB kartu za 1179,-Kč. Je tam i obrázek s grafem rychlosti karty. http://www.aukro.cz/item911667382_pametove_karty_pro_psp_16gb_ms_pro_duo_4_8_16.html Můžete mi prosím poradit, jestli ty rychlosti jsou OK, jestli se vyplatí tu kartu koupit ? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jo, je to tady od jednoho uživatele z fora. Všichni byli spokojení, takže myslím, že to je dobrá karta. Samozřejmě, že koupí (SanDisk Memory Stick Pro Duo Ultra II 16GB) nic nezkazíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Pokud chceš klasický FAKE tak určitě tu na aukru a kup si rovnou 16 GB, za chvíli určitě budeš moc ISO hry hrát a dáš tam alespon více her najednou, každopadně bych upřednostnil SONY misto Sandisku pokud bys chtěl originál, ale dej si pozor abys nekoupil drahý FAKE. Originál SONY 16 GB na prodejně stojí kolem 2500 CZK, tu co jsi viděl na aukru bych koupil, prodává ji uživatel Omar dokonce i tady a nikdy nebyl žádný problém:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Fake poznáš podle toho že nepodporuje Magic Gate a je tam podstaně pomalejší načítaní a ukládání, ale spousta e-shopů nebo uživatelů na aukru ani neví že FAKE prodává, tak dávej pozor aby tě někdo nenapálil aniž o tom věděl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luce Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Díky za odpověď, ale trochu jsi mě zmátl. Píšeš, že pokud chci klasický FAKE, tak mám koupit tu na aukru a pak píšeš, že bys tu na aukru koupil, že s nima nebyl problém. Podle obrázku s grafem rychlostí co je na aukru to nevypadá na FAKE kartu (http://www.aukro.cz/item924363653_pametove_karty_pro_psp_16gb_ms_pro_duo_4_8_16.html). Pročítal jsem tady na fóru vlákno, kde Omar nabízí tyto karty a reakce byly kladné (http://console-forum.net/showthread.php?t=29191&page=14&highlight=omar). Je tam také graf rychlosti karty. A nyní již Omar odkazuje přímo na jeho web www.game-card.eu. Tak teď teda opravdu nevím jestli koupit nebo nekoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Však já jsem neřekl že s FAKE kartama je vždycky problém, záleží jaký FAKE si koupíš, konkrétně ty na aukru prodává uživatel OMAR a problém s nimi není, navstiv www.game-card.eu a tam si ji kup, na aukru nevis od koho kupujes, ja jsem koupil dve FAKE karty od uzivatele playworld09. Jedna mi normal funguje a druhou jsem chtel reklamovat protoze neni vubec funkcni a konkretne ten uzivatel byl vulgarni ignorant nekde z Kotehulek, takze svoje penizky uz asi nikdy neuvidim, OMAR je jistota:) a dokonce kdyz karta nefunguje zasle za ni zdarma nahradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Aby to bylo srozumitelne ty karty co jsem koupil vypadaly jako SONY, byl na nich SONY napis a taky napis MagicGate, samozrejme ze to byl cinsky vyrobek ani nahodou od SONY proto byly karty levne...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luce Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Díky za upřesnění. Omarův přístup vypadá solidně. Tak asi zkusím objednat 16GB přímo z webu www.game-card.eu. Jenom doufám, že ji budu moct co nejdřív využít na iso. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Je v tom zmatek FAKE/NOFAKE, pokusil sem se to vysvětlit tady-> http://console-forum.net/showthread.php?t=12984&page=29 Fake karta je ta co nema magicgate a je nani napsano sony, sandisk atd. Neboli česky, je to padělek z číny. A kvality techto padelku jsou ruzne, podle toho kdo je dela (tovaren je mraky) Za fake nemuzete povazovat kartu co se nevydava za original. Moje karty jsou nejkvalitnejsi neorigo co sezenete (doufám :) ). Proto na nich nemuzu mit MS Pro DUO atd. jsou to TradeMarks. Na karty poskytuju 2 roky záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ale v uvozovkach to je "FAKE" pac autorska prava ma sony, ale tim ze tam je GAME MEMORY CARD to se sony nema nic spolecneho, ale bezny uzivatel to povazuje za levnou nahrazku, ja osobne rikam levne nahrazce FAKE:), tak ...:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luce Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 ... Za fake nemuzete povazovat kartu co se nevydava za original. Moje karty jsou nekvalitnejsi neorigo co sezenete (doufám :) ). Proto na nich nemuzu mit MS Pro DUO atd. jsou to TradeMarks. Na karty poskytuju 2 roky záruku. . OMARe, doufám, že jsi chtěl napsat: "Moje karty jsou nejkvalitnejsi neorigo co sezenete." :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 .OMARe, doufám, že jsi chtěl napsat: "Moje karty jsou nejkvalitnejsi neorigo co sezenete." :) . Ano přesně tak, už to je opraveno :). Mé karty jsou originál - Game Memory Card. Tím bych to rád ukončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ale v uvozovkach to je "FAKE" pac autorska prava ma sony, ale tim ze tam je GAME MEMORY CARD to se sony nema nic spolecneho, ale bezny uzivatel to povazuje za levnou nahrazku, ja osobne rikam levne nahrazce FAKE:), tak ...:))) No Fake to není. Jestli je to levná náhražka - na alze máš 8GB za cca 800kč, moje je za 600kč. Tak to taky nevím. Zadarmo to zas není. Fake ma v AJ vyznam padělek. Což zde neplatí. Nazvi to radeji nejlevnejsi karty pro PSP na trhu :D Aby to nebylo úplně OT, tak kdo chce doživotní záruku a světoznámou značku, tak si připlatí za SanDisk, jinak (www.game-card.eu) ;) Ode mě vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prometheus Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Je tato karta vhodná do PSP 3004 ? Kingston SecureDigital (SDHC) 16GB Class 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Spíše pošli odkaz, nedokážu si představit k čemu to je, ale už podle názvu pochybuju:), Kingston nevyrábí MSPD:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prometheus Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 http://www.bigfun.cz/kingston-securedigital-%28sdhc%29-16gb-class-4-idv2427-odd20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 To určitě ne, to je SD, využiješ ji kupříkladu do fotoaparátu:) --> tato karta: Memory Stick Pro Duo nejlépe od firmy SONY nebo Sandisk:), případně zde od uživatele OMAR, prodává levnější náhrážky, jsou funkční, sám jsem od něj dvě kupoval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 doporucuju tohle mam to je to levnejsi nez MS a ten adapter mas "naporad" i do budoucna na vetsi karty adapter: http://www.alza.cz/omega-platinet-ms-pro-duo-na-2x-micro-sdhc-d146113.htm karta: http://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-d105959.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.