Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomalý internet na ps3


ventola

Otázka

Mám takový problém,když připojím internet k ps3 a zapnu třeba you tube,nebo nějaký jiný video,tak se mi obraz trhá (dlouho načítá),přitom rychlost netu je cca 20mbit/s v pc to běží normálně.

A celý ten ps3 se mi zdá nějaký zabržděný když je připojený k netu.......nevíte kde by mohl být problém?mám wifi a přes switch připojený k ps3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No moc normální to není, PS3 má ze všech konzolí nejrychlejší "stahování", když to tak řeknu, četl jsem o tom článek. Youtube, pokud máš 20Mb/s, tak by se vůbec sekat neměl. Zkus si ještě jednou vymazat to nastavení připojení v PS3 k netu. Pokud je to připojené kabelem, jak říkáš, tak by to mělo frčet plnou rychlostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když dám měření rychlosti třeba adsl.cz nebo rychlost.cz vždy mi to ukáže rychlost mezi 15-20mbit/s,ale třeba včera jsem stahoval demo Uncharted 2,a stahovalo se to od 14-19hod,nebo třeba nějaký video z you tube taková ta spodní čára ukazuje že by to mělo být už načtený ale při přehrávání se to stále seká a skoro se na to nedá dívat,nevím jestli jsem to popsal dobře.dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A ještě něco jsem vypozoroval,když vytáhnu kabel od netu tak ps3 funguje tak jak má,ale jakmile jen zasunu kabel do zdířky tak se celý ps3 evidentně zpomalí,(i nějaké hry se sekají a celý ps3 je nějaký divný)odpojím kabel a vše funguje tak jak má.....už si nevím rady..dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ahoj, mas WIFI router ? Jestli ne, tak mas kamose kterej ho ma, tak zkus pripojeni pres WIFI. Nekdy to proste nema cenu resit a chce to zkouset. Tzn. jestli mas nejaky problem se sitovkou v PS3 tak lepsi nez to nejak opravovat je zkusit druhou variantu. Muj nazor. GL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
od jake spolecnosti mas net ? router se pouziva tam kde mas jen jednu IP od poskytovatele netu (napr. UPC) .... Switch je sitovy prvek a aby ti pres nej jel net, musis mit vice IP adres od poskytovatele.

Nesouhlasim. Aby ti net jel přes switch rozhodně nemusíš mít víc IP. Sám to tak mám a na asi 3 PC mám pořád jednu adresu.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu