Ryder3.0 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 jak už název topicu napovídá tak můj dotaz bude směřovat k těmto dvoum prográmkům na údržbu systému...který myslíte že je lepší? klady a zápory....a kdo s nima máte nějáké zkušenosti děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 J8 osobně používám TuneUp a nemám zatím žádnou špatnou zkušnost :), to druhé sem nezkoušel, a ani nemám potřebu, to co potřebuji mi udělá Tuneup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 to tu nikdo neudržuje svůj systém?:D se ani nedivim ty vaše visty popřípadě 7 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Používám tuneUP,nedávno sem stáhl novější verzy a je tam volba Turbo módu,takže se to na moje slabší PC při hraní hodí :D ale nevšiml sem si že by to bylo moc extra znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 TuneUp nwm, ale ten optimazer ti zeser** celé pc.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Používám (nejenom) TuneUp a cajk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 tune up 2010 a na W7 je nej...mam tam vse co potrebuji...i kdyz si nekdy clovek musi zajit do registru a udelat to sam...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ja teda pouzivam TuneUP uz nekde od verze 06 a je znat ze na tom bylo odvedeno dost prace, zvlast se mi libi tlacitko Turbo Mod v nejnovejsi verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.