Innos II Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Chtěl bych se zeptat, jelokož si chcu v blízké době koupit PS3 tak mám otázku jestli se internet do PS3 zapojuje přes PC?? Chci totiž nutně hrát po PSN hry jako Little Big Planet, Gta IV atd. a chci vědět jak PSN funguje. Prosím o odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Chtěl bych se zeptat, jelokož si chcu v blízké době koupit PS3 tak mám otázku jestli se internet do PS3 zapojuje přes PC??Chci totiž nutně hrát po PSN hry jako Little Big Planet, Gta IV atd. a chci vědět jak PSN funguje. Prosím o odpověď. Jsou 2 moznosti, pres wifi kterou ps3 ma, nebo klasicky kabelem od modemu :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Qay Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=23631 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Innos II Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže když si koupím Ps3 80Gb, tak ten v sobě Wifi má a tak nemusím nic zhánět, nebo jak přesně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pokud máš doma wifi síť tak nemusíš. Jinak budeš muset nějakej router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže když si koupím Ps3 80Gb, tak ten v sobě Wifi má a tak nemusím nic zhánět, nebo jak přesně?? Ano, pokud máš po bytu nebo domu rozvedenou wifi, přes kterou se napojuješ k netu, tak nemusíš nic řešit... EDIT: Hamry byl rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Innos II Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jak ta Wifi funguje, a kdybych si koupil http://www.europocitac.cz/tp-link-tl-wa500g-wifi-ap/klient/wds-24-ghz-rp-sma-54m/dp/ šlo by to. Sorry že takhle pořád otravuju ale chcu abych vše věděl když to chcu mít v poho. X( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Doporučuju koupit router D-Link. No a jak to funguje? Funguje to tak, že připojení k internetu povedeš z modemu do routeru a pak z routeru do PC a PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Innos II Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže žádné Wifi a nemohlo by se to s tímto Routerem zapojit s Ps3 přes síťoví kabel?? A prosim nemohl by ste mi napsat stručný popis jak a co mám udělat?? V této oblasti nejsem zrovna nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ale, do PC to můžeš dát z routeru kabelem, na PS3 klidně Wifi. To už záleží na tobě. Co se týče nastavování routeru, tak se všechno nastaví v PC pomocí internetovýho prohlížeče a IP adresy routeru. To všechno budeš mít popsaný v návodu u routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Innos II Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže koupím např.http://www.itage.cz/p141184-d-link-di-524-wifi-g-router-with-4-port-10-100-switch/, zapojím do toho síťový kabel od Ps3, zapojím do Ps3 a mám hotovo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Nevím, co máš přesně za připojení a jakej máš typ modemu, ale bude to asi nějak takhle: kabel - modem - kabel - router -PC a PS3 (kabel nebo Wifi, je to fuk)... nebo můžeš vynechat modem a zapojit přímo do routeru. záleží na tom připojení no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 nebo pres krizenej kabel do kompu... a v pc povolit sdileni internetu s tou siti kde mas pripojeno PS3<>PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Innos II Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Takže budu mít připojení http://www.o-net.cz/pripojeni-k-internetu.php, místo do PC to zapojím do Routeru http://www.itage.cz/p141184-d-link-di-524-wifi-g-router-with-4-port-10-100-switch/ a do Routeru zapojím Ps3 a mám hotovo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Innos II
Chtěl bych se zeptat, jelokož si chcu v blízké době koupit PS3 tak mám otázku jestli se internet do PS3 zapojuje přes PC??
Chci totiž nutně hrát po PSN hry jako Little Big Planet, Gta IV atd. a chci vědět jak PSN funguje. Prosím o odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.