Shadow222 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže lidi mám pár dotazů: 1. Jak zazálohovat, a kam: Home, profily, aplikace, savy a hlavně trofeje? 2. Budu potřebovat nějaké lepší chlazení když tam chci 320 nebo 500 GB western digital? 3. Když budu formátovat hadr, zmizne i ten blbej linux kterej sem tam už měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 1) na externi HD (trofeje se nezalohuji, ty jsou ulozene primo na serverech sony) 2) asi ne :) 3) asi jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Promiň, že píšu do tvého tématu, ale mám otázku také k výměně HDD. Jaká je největší kapacita co mohu narva do PS3 slim? klasická verze má tuším 320GB. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže lidi mám pár dotazů:1. Jak zazálohovat, a kam: Home, profily, aplikace, savy a hlavně trofeje? 2. Budu potřebovat nějaké lepší chlazení když tam chci 320 nebo 500 GB western digital? 3. Když budu formátovat hadr, zmizne i ten blbej linux kterej sem tam už měl? 1) Profily a trofeje se nezálohují - zůstávají v PS3 2) Ne, rozdíly jsou minimální 3) Smažou se všechny data... Promiň, že píšu do tvého tématu, ale mám otázku také k výměně HDD.Jaká je největší kapacita co mohu narva do PS3 slim? klasická verze má tuším 320GB. Dík 500GB všechno info o výměně je v návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=33867 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Takže lidi mám pár dotazů:
1. Jak zazálohovat, a kam: Home, profily, aplikace, savy a hlavně trofeje?
2. Budu potřebovat nějaké lepší chlazení když tam chci 320 nebo 500 GB western digital?
3. Když budu formátovat hadr, zmizne i ten blbej linux kterej sem tam už měl?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts