kgsws Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 No takže sem konečně přichází PSP Hexen z Multiplayerem AdHoc ... Tentokrát to bylo trochu na dýl, protože sem si ho musel pro PSP předělat sám, sice už jeden existuje, ale od něj nejsou zdrojový kódy, no navíc ještě že sem ho portnul sám, je to velkej rozdíl :P takže stahujte: http://zdoom.ic.cz/download/psphexen01.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 No takže sem konečně přichází PSP Hexen z Multiplayerem AdHoc ...Tentokrát to bylo trochu na dýl, protože sem si ho musel pro PSP předělat sám, sice už jeden existuje, ale od něj nejsou zdrojový kódy, no navíc ještě že sem ho portnul sám, je to velkej rozdíl :P takže stahujte: http://zdoom.ic.cz/download/psphexen01.rar a co ze to prosim je zac? :idea: ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 tak to by mě teda taky zajímalo co to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 a co ze to prosim je zac? :idea: ;) :) tak to by mě teda taky zajímalo co to je.... třeba tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 jo už si vzpomínám to sem hrával asi před 5 lety u souseda na pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 dekujeme, nechceme :) teda aspon ja to nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ty taky umíš jenom spamovat co? Když se ti to nelíbí tak nespamuj jo? Jinde si stěžuješ že máš malou hodnost že bys měl mít větší a tady jenom co to je.. díky nechci... To KGSWS:Zajímavá Gameska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ty taky umíš jenom spamovat co? Když se ti to nelíbí tak nespamuj jo? Jinde si stěžuješ že máš malou hodnost že bys měl mít větší a tady jenom co to je.. díky nechci...nemyslim si ze je od veci podekovat za tu hru kgswsovi a myschoovi za to ze mi ukazal co to je... na hodnost sem si nestezoval, jen sem se ptal proc to tak je, me na tom nezalezi, ale tak vzdycky se mrknu kdyz mam mit novou... a koneckoncu tvuj prispevek tady neni o moc mensi spam jak moje podekovani, takze se laskave vzpamatuj ;)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 :D KGSWS ty s tym PC doma aj spis??? alebo spis ty vobec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 KGSWS: Diky za dobre odvedenou praci. Kazdy, kdo venuje zdarma volny cas ku prospechu ostatnich, zaslouzi obdiv. Co hudba, tu neplanujes? defuckto69: Preji ti, az se budes s necim nekolik hodin trapit, at prijde treba nejaky defuckt70 a rekne, ze to je k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 hehe no dík ale není zač protože - mě programovat baví - tu hru sem si chtěl sám zahrát po síti Tu hudbu asi přidám, už je víc zajemců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.