Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zasekavani PSP, pls HELP

Killer22

Otázka

Zdravicko vsem... mam takovej problemek... Hraju treba Call of Duty:RtV a sem tam se mi sekne PSP,pote se samo vypne...Mam Firmware 3.40OE-A a tudiz nevim jestli je to tim... PSP mam tepv 2 dny a kdyz jsem ho kupoval tak jsem si ho tam nechal hodit... Majitel predtim mel Firmware 1.50 a na .ISO hry pouzival Devhook... Muze teda nejaka dobra duse poradit??

Jo a jeste jeden dotaz: Co se s PSP stane kdyz dam Restore Default Settings?? V manualu tam toho o tom moc neni...

Diky moc za odpovedi...

I'll be back...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mno 222 jsem zkousel ale to se pak neda hrat... obraz trhanej... hodil jsem tam 333 tak uvidime... Nekdy hraju treba 2-3 hodky a nic a nekdy se to proste sekne po 20 minutach... Nechapu to... PSP sem v menu nechal 8 hodin pres noc a pohoda... tak nevim jestli je to treba opravdu tim Isem...Tohle je zatim jedina hra kterou sem hral vic jak 20 minut v kuse... jinak sem chvilku testoval Rockyho, Burnout, Piraty, Medala a v pohode...ale mam 1GB kartu tak tam toho na ni moc nehodim...:) Ale do dvou tejdu budu mit 2x 4GB v celkovy cene 2200,-... uplne novy... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu