Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Je Xbox poruchový..??


Adze88

Otázka

Zdravim. ještě jednou :-) Donedávna sem byl čistej PStrojkař :-) ted sem se odhodlal že asi pořídïm xboxi už jen kvůly pal.hrám.

Chci se zeptat coje pravdy na častých poruchách xboxů..??

Slyšel že je tomu tak hlavně u straších verzí. že Xbox Elite už tak poruchoví není..?? Jeto tak..?? Nebo sem se dozvěděl jen nějaké fámy nebo náhoda.:-)

V mém okolí to vím od pár lidí co měli xbox a nějakej problem nastal. u ps3 nikdy nikomu. Proto se prám. Díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na kazde nove porizene xko mas dva roky zaruku a nejen na xko. Nastesti doba se jiz posunula a doby kdy se kazily, tak jsou jiz nenavratne pryc. A i kdyby, tak dva roky je dost dlouha doba, aby si poznal, ze sis bohuzel koupil brak ci nikoliv. Seriova vyroba zarucuje celoplosne zpracovani, uroven a patricnou kvalitu, uz jen diky MS vs Sony. Prece nebudes vyraber braky a tim nahravat konkurenci. Fakt je ten, ze Sony je na trhu s konzlolemi dele, ale v dnesni dobe to jiz nic NEZNAMENA. Mam nove elite a no problem. A stal bych za vetsim kapitalem MS. Tot muj nahled na vec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

vše je poruchové ... nic není dokonalé ... i nový xko se ti může posrat i nový playstation se ti může posrat ... vše se ti může posrat ... myslím že u xboxu to je 10% ... díky bohu že máme 2 roky zázuku verze bez hdmi byli nejporuchovější něco kolem 70% (akorát u verze premium bez hdmi mám podezdření že to nebylo tak moc jako core, osobně jsem měl premium - nejen já ale i kamoši a nikdo s ním neměl problém i když jel 72h v kuse ale nespolehal bych na to)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu