EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Prosím o radu jak můžu spistit stáhnutou hru. Spustím ji a naběhne černá obrazovka ale nic s psp nemůžu dělat . Kamarád mi říkal at tam zkusím dát UMD ale taky to nefunguje tak mi ješte poradil že to mám zkoušet furt do kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jaký máš cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Podej mnohem více informací verze PSP atd... Jinak Tutorial pro začátečníky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Máš flash? Máš nejnovější flash? Dal jsi hru na kartu? Dal jsi hru na kartu do správné složky? Je hra na kartě, ve správné složce, dobře zkopírovaná? Není karta fake? Jinak toho tvého kamaráda už radši neposlouchej, bude asi děsně chytrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ty mas co rikat kdo je tady chytrej tve otazky: je karta ve spravne slozce? myslis ze by se mu vubec ukazala? spis jestli neni vadna sama hra, pokud to dela kazda hra, pak by mohla byt chyba v karte nobo cfw, nemas zaple zbytecne pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Máš flash? Máš nejnovější flash? Dal jsi hru na kartu? Dal jsi hru na kartu do správné složky? Je hra na kartě, ve správné složce, dobře zkopírovaná? Není karta fake? Jinak toho tvého kamaráda už radši neposlouchej, bude asi děsně chytrej. Flash mám. 5.00M33-4 Hru na kartě mám taky ve složce ISO Karta Fake neni. Hra se jmenuje Smackdown vs Raw 2010 jinak všechny verze téhle hry mi fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 aktualizuj na CFW 5.50GEn-D3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ty mas co rikat kdo je tady chytrej tve otazky: je karta ve spravne slozce? myslis ze by se mu vubec ukazala? spis jestli neni vadna sama hra, pokud to dela kazda hra, pak by mohla byt chyba v karte nobo cfw, nemas zaple zbytecne pluginy? Mě to dělá jen tahle hra a stahoval jsem různý druhy týhle hry ( Smackdown vs Raw 2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tekk rychlejší.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 aktualizuj na CFW 5.50GEn-D3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 na tý adrese co je tam dál jsem se dočet všechno ale já sem neistaloval oficiální firmwar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdo tady mluví o oficiálním FW? Nainstaluj podle toho návodu 5.50GEN-D3, nastav PSP jak je napsáno a jeto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdo tady mluví o oficiálním FW? Nainstaluj podle toho návodu 5.50GEN-D3, nastav PSP jak je napsáno a jeto... No jo ale v tom návodu je : postupujte jako při instalizaci oficiálního firmwaru, naistaluje se vám Custom Firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdo tady mluví o oficiálním FW? Nainstaluj podle toho návodu 5.50GEN-D3, nastav PSP jak je napsáno a jeto...No jo ale v tom návodu je : postupujte jako při instalizaci oficiálního firmwaru, naistaluje se vám Custom Firmware. Ale nejvíc mě děsí to úplně dole NA VLASTNÍ RIZIKO Jestli budes postupovat presne podle navodu, tak ti nic nehrozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EnErGy1468624687 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Děkuji všem za rady a trpělivost už hra funguje:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EnErGy1468624687
Prosím o radu jak můžu spistit stáhnutou hru.
Spustím ji a naběhne černá obrazovka ale nic s psp nemůžu dělat .
Kamarád mi říkal at tam zkusím dát UMD ale taky to nefunguje tak mi ješte poradil že to mám zkoušet furt do kola.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.