Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Powder (homebrew roguelike)


Robot2037

Recommended Posts

roomofmonsters.png

Pokud jste znudeni a nevite co si zrovna zahrat a nebo vas prestaly bavit japonske RPG, muzete vyzkouset tuto hru. Pokud nevite co je to roguelike, doporucuji se podivat treba zde. Strucne receno se jedna o RPG ve stylu Dungeons and Dragons (cesky znamo jako Draci Doupe). Dungeony jsou nahodne generovany, takze ze to pokazde trosku jine a neopakuje se to stale dokola. Cela hra probiha na tahy, kazda vase akce stoji nejaky cas a pak se hybaji nepratele. Existuje hra ve stejnem stylu i pro DS - Izuna (Legend of unemployed ninja), ale oproti Powderu je to dost jednoduche a neni tam tolik moznosti.

Oficialni stranku hry najdete tady a hru si muzete stahnout tady.

Existuje verze pro GBA i pro DS. DS verze se da ovladat i stylusem, ale ja mam radeji GBA. Jinak v tom zadny rozdil neni a zalezi ciste na vas.

Existuji i jine roguelike hry pro GBA/DS (AGB Hack, AGB Rogue), ale na Powderu se mi libi to, ze na rozdil od tech ostatnich byl puvodne vyvijen primo pro handheldy (GBA) a proto ma i k tomu uspusobene zjednodusene ovladani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu