Jump to content
  • 0

blbnou mi textury a stínování na ps3 pomozte pls

Question

Posted

mám doma měsíc a něco ps3 slim 250 gb a hry jedou graficky vporadku ale u vsech mi blbnou hodne stiny jsou nerovne napr gta4 original na full HD 1080p hrozne textury rozmazane a stiny znekvalitnujou hru :cry: take u uncharted 2 na detailech odrazu od pusky obliceje atd blbnou stiny a texturry jsou proste na obrysech predmetu postav mezi hranami budov a jinych vecech nevyrovnane hranate bych popsal.....dival jsem se na fora a nikde moc o tomhle neni zmínka PORAADTE pls co mam delat?? byl jsem u kamose a mu to celkem ttaky delalo ale ja cekal ze to bude kvalitnii kdyz se to ma vyrovnat vysoke grafice na kompu mimo antializing a stiny jako nastaveni kdyz tady neni........ na youtube to lidem nedela co mi tak nwm jestli reklamovat , mozna odesla grafikka u ps3 nebo to je hrou proste nwm co delat.....ps3 se mi neprehriva :cry: diky predem za odpovedi.....:roll:

22 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

hdmi kabelu sem zkousel vic a nepomohlo jinak obrazovku mam full hd takze tady vada nebude mozna je pojebana grafika........jinak nejdou mi tu nahrat fotky tak srry pokusim se to tu dostat a jinak s tema texturama co ste mi poslal nekdo odkaz na obrazek vpravo dole tak ja to mam mnohem vic zubatee :-( nwm proc a stiny taky jebou zkousel sem snad vsechno......diky za nejake odpovedi:?

• 0
Posted
však pošlete mi nekdo vaš e-mail a ja vam poslu fotky ze hry uncharted2 co mi to dela.....jinak kabel original sony sem nezkousel ale mam jeden za 300kc a ten by mel byt vpoho ne?? jinak uvitam vsechyn rady diky predem.....kupovane to je z brna a moc se mi to tam nechce posilat k reklamaci :) :ziped:

Za 300 ?? tak to je dost málo... Bude to tim... Skus nějaký opravdu dražší kolem 1000kč a značkové...

U každého HDMI kabelu se určuje stíňení..