Jump to content
  • 0

HERNÍ pc!!!__sestava

Ryder3.0

Question

• Answers 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
jsi to postav sam ne?, tady ti rekne kazdy neco jineho.

no ty jseš mi ale rádce. Tohle forum je o tom, aby si člověk pomáhal a tím že budeš každýho odkazovat typem "jsi to postav sám ne?" tak jsou tu pak tyto fora zcela k *****. To že sem lidi napíší více možností není špatně, ba naopak. Je to dobře a bude mít možnost si vybrat.

PS: sorry za menší OT ale někdy prostě musím.

//EDIT: kdyby si to uměl postavit sám, tak se asi neptá..........

• 0

o té core i5 sem taky přemýšlel je to dobrý procesor a nijak se neliší od i7....ale zase je otázka jestli intel či amd nebo nvidia či ati....ramky od a-data sou dobré :-) ale možná bych volil gamers series?každopádně se vyplatí neškudlit na grafice,procesoru,ramkách a základovce .....prosím další sestavy :-)

• 0
MSI desku nee..

MSI už není co bývalo. Teď se moc zlepšily...např. MSI 790FX-GD70.

Taky jsem neměl rád MSI základky, ale asi se nad sebou zamyslely :cheesygrin:

Ale klidně může vymenit za Gigabyte nebo Asus : http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RV501H0L01Q0Z01V0L01RR801TUD01N2101GRU01RCN01

• 0
  • 0

pod linkem skříň máš ramky :) ...tyjo 800w zdroj?není to zbytečný?...tato sestava je taková že za 25 000 se dá sestavit z lepších komponentů lepších značek :) ale jinak moc děkuju za snahu si jeden z mála co není línej někomu pomoct

• 0
pod linkem skříň máš ramky :) ...tyjo 800w zdroj?není to zbytečný?...tato sestava je taková že za 25 000 se dá sestavit z lepších komponentů lepších značek :) ale jinak moc děkuju za snahu si jeden z mála co není línej někomu pomoct

A já patřím do toho mála ? :cheesygrin:

Jinak k té sestavě. Grafickým výkonem se nedá srovnávat s 5850. Socket 775 dnes už nemá budoucnost, stejně jako DDR2. Zdroj zbytečně předimenzovaný.

A pro autora sestavy. Když tomu nerozumíš, neraď. Cpeš DDR3 ramky do desky s podporou pouze DDR2 :roll:

• 0

zdroj 500w a grafika potřebuje 500w ...není lepší mít rezervu?:D já vše beru s rezervou...jinak tu case co mi vybral rodriguez mám nyní :-) ...a značku zappelin opravdu neznám takže bych jí asi nedůvěřoval stejně tak jako mám špatné zkušenosti s monitorem benq