eromar Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Pls napsal by mi sem nekdo kam mam dat vsechny(prx,mapthis ebooty) vubec newim kam to mam dat mam 3,03 OE-B thread milhouse sem cetl ale neni tam napsany kam to mam dat(do jakych slozek?? Dekuju predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 a máš gps module...bez něj ti to nepude vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=7036 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eromar Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 tekene rikal sem ze uz sem to cetl a modul so koupim ted chci jen rozjet ten programek a chi vedet kam mam dat vsechny soubory staci kdyz mi napisete to dej tam a tohle zas sem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 v tom návodu to je vše popsaný...ale mělo by stačit to dát do rootu do složky plugyns a pak to aktivovat v recovery menu...pak by to teoreticky mělo jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eromar Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 no a na to potrebuju ten navod jen mi pls reknete kam co dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 do GAME3.XX(podle tvojeho custom firmwaru)vytvoříš složku mapViewer.do mapViewer dáš ten eboot a prx soubory a složku system který je v programu mapthis! a potom vytvoříš složku maps a do něj svoji mapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eromar Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 jj super dik to uz mam ale ted mi zas nejde udelat mapa pres ten google maps downlopaad porad mi to hlasi nejakou chybu a net. v2,0 mam newite jak to mam prekonvertovat ty mapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 do GAME3.XX(podle tvojeho custom firmwaru)vytvoříš složku mapViewer.do mapViewer dáš ten eboot a prx soubory a složku system který je v programu mapthis! a potom vytvoříš složku maps a do něj svoji mapu hura, konecne naka kloudna rada, diky kamo :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Tady zkus link na google map download:http://www.edisk.cz/stahni/31151/gmdl0.4.16b.zip_2.27MB.html jo jinak až to stáhneš potom v tom zipu je složka a tu zkopíruj někde a potom spustíš exe soubor Global Map Download Tool.Potom si najdeš mapu kam chceš jet nebo prostě uděláš mapu potom dáš download map je to vlevo nahoře a potom se zobrazí takový čtverec s mapou až se vyplní je nahoře takový dlouhý text(je v tom čtverci) dáš ho.Potom se ti už dělá mapa.(nahoře vlevo jsou %) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eromar
Pls napsal by mi sem nekdo kam mam dat vsechny(prx,mapthis ebooty) vubec newim kam to mam dat mam 3,03 OE-B thread milhouse sem cetl ale neni tam napsany kam to mam dat(do jakych slozek??
Dekuju predem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts