Typan Cz Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 obraz prostě zapně tak, že dlouze podržíte tlačítko SCREEN na PSP (asi 5-10s)(tuto funkci můžete použít v XMB i ve hře, zajímavé ale je že v recovery zapnutém po zapnutí to nefunguje, ale když už to máte zaplé a najedete do recovery z XMB tak jo :D). a cist bys nechtel ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Pokud to chcete zapnout "jinak" tak najeďte do settings->conected display settings->switch video output-> ON a máte to zaplé... Tohle si taky zkoušel? :DOZEY: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigS Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj, Mám problém, všechno to zapojím, spustím hru, ale nejde mi zvuk! Jo mám ten komponentní kabel... Je to tv nebo kabelem? TV jinak v pohodě jde.Fungovalo by kdybych dal obraz do tv a zvuk přes domácí kino ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 A v menu ti zvuk funguje? jinak hlasitost neovladas pres psp ale pres ovladac na tv, treba tam mas snizeny zvuk.... Pres domaci kino by ti to samozrejme melo fungovat, ale proc se ptas? proc to nezkusis? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no konečně jsem si kupil kabel a už se těšim až si zafaram xD a doufám že na něm jedou dobře i HB hry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 No už mám kabel skusil jsem ho na me starši tv se 3 otvory černo byla obrazovka ale hry rozjedu. ale bez zvuku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 chtel bych se zeptat jestly je toto ten kabel ?? pls odepiste do zpráv [http://psp-sony.surtep.cz/slim-doplnky/psp-slim-d-video-cable/] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ten odkaz bez zavorek prominte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 http://psp-sony.surtep.cz/slim-doplnky/psp-slim-d-video-cable/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 http://psp-sony.surtep.cz/slim-doplnky/psp-slim-d-video-cable/ jsou to ty kabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Pôjde to aj s týmto káblom?? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27092 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jestli to narves do televize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 JJ do telky by som to narval, v tom problem nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 v tom pripade ano, pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco.t1 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Čaute a šlo by to teda přes to DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nezbyva ti nic jinyho nez to zkusit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Necum Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Čus,hele můžu hrát na TV,když mám PSP 2000,ale základní desku tu nejnovější?Mám verzi 6.35(updatoval jsem si to),těďka to mám flashlý přes HEN.Díky za odpovědi.A kdyby ano,pošlete mi prosim návod,jak nainstalovat FUSA.Díkes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 potreboval bych poradit :((.... koupil sem si component kabel a kdys to zapojim pres dvd vsecko jak ma byt a na psp drzim screen tak na PSP ukaze ze se pripojuje a pak na televizi najede jak je dvd ze NO DISC a blikaji tam cervene cary.. pls co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 us sem to rosfakal ale enom pres tv:( mam tam ale jen vstup na 3 kabliky tak mito de jen cernobile,nevite pls co stim?? chci to barevnee:( pres dvd to tke nejde pls jak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 2, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Pres dvd tezko , tam mas componentni vystup do tv a ne vstup :lol: Pokud to nemas v TV mas smulu.... Jo a s tema barvama , tva TV zrejme neumi 60 hz , takze jak se rika mas ten kabl na nic , priste si neco precti nez to koupis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 skousel sem to na babcine TV ma LCD a ma tam ty vstupy ale to zas nenajelo.. jko bych tam nic nezapojil seto chovalo ... proc?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Pôjde to aj s týmto káblom?? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27092 Takže kábel prišiel už dávnejšie a je plne funkčný. Hranie ma akurát jednú nevýhodu a tou je dĺžka iba 2m. Takže si musím zohnať ešte nejaké predĺženie. Vrelo ale odporúčam, cena bola dosť prijateľná a dodacia doba zhruba 3 týždne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasrab Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 NWM čim toje ale jelo mito normal ale tet to připojim a hru mam rozdelenou na 2 casti.. leva na prave a prava na leve... pls co stim ale dela tojen ve hrach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker6666 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mám PSP 3004 a koupil jsem si tenhle kabel http://opera.aukro.cz/av-hdtv-tv-kom...781747005.html a kdyz všechno připojím a v PSP dám Swich Video Output tak mi to napíše připojte Av kabel. Nevíte někdo co s tím? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.