tvity Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ahoj, mám takový problem.Dnes jsem omylem hodil do koše složku se SAVE hry Gothic 3 a potom sem koš vysypal. Můžete mi poradit kvalitní program, který by našel smazanou složku a obnovil? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/obnova_dat/recuva/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Já bych ti doporučil pořádnej zvon, nebo vykopat díru a podívat se do kanalizace jinak nevím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Vyzkoušej např. PC Inspector File Recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.